Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Těžko říct, nikdo neví, jak ten pád vypadal, jestli tam jsou nějaké hrany nebo něco…ale mám 2 děti a z toho jednoho kaskadera bez pudu sebezáchovy a obecně jsou ty deti dost gumové, meli jsme par padu, ktere v prvnim momete vypadly na zachranku, nikdy z toho ale nic vazneho nebylo. Ale jako něco si narazit mohl, to těžko říct. A on od těch 3 fakt brečí, nebo jen nespí?
Jen nespí. Ze začátku plakal cca 10 min, ale teď si už hezký v klidu hraje a pláč, zase začne když ho chci uspat
Asi jsem jen vystrašená
Brečet mohl proto že se vzbudil…jestli si v klidu hraje tak se mu nic vážného nestalo…jen se mu teď asi zrovna nechce spat…taky jsem měla u mladšího takové dny kdy prostě třeba od 5 ráno radil do oběda a pak teprve vytuhnul protože jsem ho uvozila v kočáře zároveň se starší…dal si hodinku a zase radil jak tajfun až do večera…a to v 9m normálně spal 3× přes den…
Dobrý den, synovi je 9 měsíců. A vím že jsem hrozně blbá, ale včera večer mi spadl bříškem na topení. Tedy přesně řečeno nad topením mu manžel vytvořil dřevěnou konstrukci, aby se mohl dívat z okna. Jenže včera když jsme se dívali z okna. Tak se to zhroutilo, po té co do toho narazil pes, a i když jsem syna celou dobu držela tak začal padat a bouchnul se o topení do břicha, než jsem ho odtáhla. Po chvíli pláče se choval jak kdyby se nic nestalo, a všechno bylo v pohodě až na 2 červené flíčky na břiše. Normálně večer usnul. A já situaci vyhodnotila, že pohotovost nebude nutná a zítra postačí pediatr. Bohužel to začalo ráno ve tři brekem a nechce spát do teď neusnul a přijde mi nějaký divný. Proto by jsem se chtěla zeptat jestli to nemůže být od pádu? Nebo jestli jsem mu nemohla nějak hodně ublížit? (Na pohotovost se nedostanu, jsem na vesnici bez auta a k doktorovi mi jede autobus až v deset hodin).