Léčba naražené ruky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
15.1.25 21:08

Lecba narazene ruky

Podarilo se mi narazit si ruku, vnejsi kloub zapesti, mam to modry a otekly.Na dotek bolavy. Pres noc jsem na tom mela Ibalgin mast. Doporucte mi neco na vstrebavani modriny, otoku a hlavne bolesti. Funkci ruky mam zachovanou, ale chtela bych do fitka a bojim se, ze to nepujde (neopru se o naradi).Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14636
15.1.25 21:43

Na vstrebani modriny jsem mela Aescin Teva a Heparoid mast. Ale do fitka ted nejakou dobu nepujdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
15.1.25 23:40

Ibuhepa mast je jak na otok a modřinu tak na bolest. Taky si to můžeš ledovat a zabandazovat ale ve fitku můžeš tak na běžící pás…ruku určitě ne zatěžovat dokud to bude bolet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.25 00:13
@negra píše: Více

Jak víš že to máš jen naražené?

Taky jsem si narazila ruku alespoň jsem si to myslela…Stejně jako ty, vnější kloub, modré, oteklé… Ale zpřetrhala jsem si tam nějaké vazy a na 3 týdny šla ruka do sádry a občas s tím mám problémy doteď.

• Citovat
  • Upravit
14636
16.1.25 07:23
@Anonymní píše: Více

To je fakt. Sestra taky měla „naraženou ruku“. Přesvědčila jsem ji k návštěvě lékaře. Měla zlomené zápěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
16.1.25 10:10
@Anonymní píše: Více

pravděpodobně to zlomený nemám, ruka nemá jakékoliv omezení v pohybu. napadlo mě naštíplý, ale spíš taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14636
16.1.25 10:27
@negra píše: Více

Nemusíš mít ani omezení v pohybu. Sestra také neměla. A můj bratr v dětství běhal se zlomeným nártem, neměl otok ani modřinu, jen v noci fňukal ze spaní. Podobně dcera kamarádky - se zlomeným nártem šla až myslím 5. den, předtím s ním chodila, jen ji to bolelo, ale nijak strašně.

Já bych si na RTG zašla, ať nějak nepodceníš léčbu. A taky bys mohla uplatnit úrazové pojištění, pokud ho máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák