Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Můžeš mít MS takto brzo. Měla jsem ji 5 týdnů po porodu při velmi intenzivním plném kojení. A i když mi z ní nebylo dobře, tak zimnici jsem neměla a bolest, že bych pomalu nemohla chodit, taky ne. To je divné. Určitě jeď hned k lékaři. Buď nemocnice, nebo ta porodnice, kde jsi rodila.
Porod přirozený a normální.. zavinovani mě ani nebolelo… Tohle je prostě tlak… Tupá bolest..
A teplotu sis měřila?
Zimnice může být v souvislosti s rychlým nástupem horečky.
Měla jsem velmi podobné příznaky jako ty i v podobnou dobu po porodu. Jela jsem k obvodní, ale ta mě stejně jen řekla, ať jedu na gynekologickou pohotovost, že pohmatem je v tom břiše určitě něco špatně, chce to utz.
Měla jsem i zvýšené crp, teplotu.
Nakonec to byl absces. Hrozil zánět dělohy, ale naštěstí mi dobře zabrala antibiotika.
Nebrala bych to na lehkou váhu. ![]()
Držíme palce! Doufám, že máš někoho, kdo tam kdyžtak může dorazit za tebou pomoci s miminkem… a když budeš mít sílu a chuť, napiš pak, jak to dopadlo. Je vždycky super, když je u problému i rozuzlení. Já jsem vždycky šťastná, když je u diskuse s problémem i „řešení“. ![]()
Jestli máš bolesti, že nemůžeš chodit a jsi v 6N, tak už máš být na kontrole, klidně na pohotovost tam, kde jsi rodila.
Edit: Později jsem přečetla druhou stranu. Jsem ráda, že jsi jela a přeji hodně štěstí.
Ahoj, tak jen info.
Děloha byla v pohodě, nic s tím jsem neměla, bolesti byly teda neskutečné, po prohlídce mě okamžitě dali na pokoj, miminko jsem sebou mít nemohla, a v 8 večer jsem šla pod kudlu. Slepak
takže miminko je doma s manželem a já tu ležím a odpočítávám kdy mě pustí… ![]()
Uf, tak nakonec dobře, že jsi hned jela. Přeji brzké zotavení
![]()
Hlavně doma taky v klidu snaž se odpočinout co to jde není to sranda. Mám radost, že jsi jela a nic nepodcenila. ![]()
Dekuji
jen mě mrzí, že nemůžu být s miminkem. Prý jeste nezažili dlouho, že by žena po porodu chytla slepé střevo
tak aspoň v něčem je člověk výjimečný ( už to beru s humorem) ![]()
No tak to je síla.
Ještě že jsi jela! ![]()
Díky za napsání a snad tě brzy pustí, ať jsi zase v klidu doma. ![]()