Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jdu si k vám pro řadu. Už delší dobu mě trápí bolesti břicha a nevolnosti. Břicho mě bolí tak nějak všude a občas se to premistuje do podbřišku a k tomu nevolnosti, ale nezvracim. Jsem celkově slabá a hubnu. Špatně mi většinou bývá po jídle, ale nevypozorovala jsem co přesně mi to dělá. Někdy to přijde až za hodinu nebo dyl po jídle. K doktorovi se mi samozřejmě nechce, tak se jdu nejdříve poptat sem ![]()
@Sarinaa píše:
Jdu si k vám pro řadu. Už delší dobu mě trápí bolesti břicha a nevolnosti. Břicho mě bolí tak nějak všude a občas se to premistuje do podbřišku a k tomu nevolnosti, ale nezvracim. Jsem celkově slabá a hubnu. Špatně mi většinou bývá po jídle, ale nevypozorovala jsem co přesně mi to dělá. Někdy to přijde až za hodinu nebo dyl po jídle. K doktorovi se mi samozřejmě nechce, tak se jdu nejdříve poptat sem
A tady cekas to. Posli aspon fotku bricha, treba ma nekdo rentgenove oci a koukne pres fotku dovnitr.
Jooo, dobre jsi udelala. My tady vsichni urcite budem vedet, co ti je… Prasky predepsat nechces? Nebo ze by ti nekdo zde provedl hned nejakou operaci? At je nejaka sranda?
Bez k doktorovi ![]()
Máš být dávno už u doktora.. Nevím co tady čekáš… Maximálně že dostaneš sodu, proč píšeš sem když tady nikdo nemá vesteckou kouli…
Hele, je rozdíl když přijdeš od doktora s diagnózou a tady se zeptáš, kdo má jaké zkušenosti. A ne se tady ptát na diagnózu.
Ani doktoři nechtějí radit přes internet, tak co čekáš od obyčejných lidí? Čekáš až to bude takové, že skončíš v nemocnici?
@Sarinaa píše:
Chtěla jsem se jen zeptat na názory
Problém je v tom, že tady může být 10 lidí co to měli podobně. Půlka z nich neměla nic vážného a druhá půlka zase skoro umřela.
Nikdo nevidí co se děje vevnitř a pokud se na to nepodívá doktor, tak je irelevantní co ti tady kdo poradí, protože se tě to nemusí týkat.
Taky bys kvůli nějaké radě typu „měla jsem to podobně, do měsíce to přešlo samo,“ mohla skončit v nemocnici.
Teda tebe by měli doktoři vystavit jako odstrašující případ. Přestaň se tady ptát a mazej k doktorovy. Už jsi tam měla být. Jo vlastně tobě se k doktorovy nechce, já sem zapomněla. Může to být cokoliv od banality po rakovinu.