Bolest břicha a pocit na zvracení

Anonymní
29.5.22 08:38

Bolest břicha, pocit na zvracení, vaječn

Ahoj, od čtvrtka mám žaludek jako na vodě, moc jídla do sebe nedostanu, ale včera to byl extrem, od rána se mi chtělo zvracet, ale nešlo to ze mě ven. Mám křeče v žaludku, dokázala jsem do sebe za celý den dostat piškoty, čaj a večer plátek dušeneho kuřecího s mrkvičkou. Když ležim, je to lepši, ale jak vstanu je mi hrozně. Do toho mě bolí i trochu vaječník na levé straně (doktor mi tak objevil cystu, ale malou). Nevím jestli to může mít spojitost nebo ne. Je mi fakt strašně a přemýšlím, jestli si s tím žaludkem zitra zajít k doktorovi, nebo ještě počkat. A taky bych byla ráda za nějaké rady, jak zklidnit žaludek. Děkuju :kytka:
Ještě bych chtěla řict, že se s přítelem snažíme o miminko, ale testy mám negativní, takže tím to asi nebude. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10925
29.5.22 08:41

Nejspis nejaka viroza, co brzy prejde, ja bych jeste pockala s doktorem :kytka:. Rika se, ze studena kola pomaha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
29.5.22 19:54

Mela jsem nedavno. Pry to radi. Napred mi bylo na zvraceni, bez zvraceni, tezko po jidle, no a pak za par dni se to zrejme,, rozvinulo,, sracka x blicka, bolest bricha, zaludku, celeho pupku. Dalsi tyden zaludek na vode, prisna dieta. Jeste jsem zobala Helicid, Probiotika, Kinito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí