Bolest bříška a nechuť k jídlu

138
21.4.14 11:05

bolest briska nechut k jidlu

Ahoj maminky,

Mame 10mesicni holcicku, ktera si za posledni mesic uziva s nemocemi :-( v pulce brezna mela 38 teploty, prujem a zvraceni. Za par dni se z toho vyklubala a v utery 15.4 zacala mit zase horecky od 38,5 -39,4 a prujem. Ve ct mela dokonce 39,8 a to uz jsme jeli do soitalu. Tam nam rekli ze bud ji vylezou dalsi zuby (uz ma dva od 4mesice) a nebo se osype (6.nemoc). Horecka ji v patek opustila, ale v sobotu se vratila. vnnedeli byla zase bez horecek, jen mela teploty do 38.dnes je bez teplot ale od vcerejska je hrozne uknourana a porad mi place. Jediny kds usne, je na vysku na hrudi u kohokoliv nebo kdxz ji dam cipek, tak po dobu jeho ucinnosti usne v postylce. Dnes minod 4hod jeste nejedla sunar, jen si obcas lokne caje. Sahala jsem ji na brisko ale nenecha se…nevite nekdo co me malicke muze byt? Na pohotovost zatim vaham…je to par dni co jsme tam byly…ale ze od ctyr nejedla (nyni je 11hod)..a normalne ji tak po 3hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
21.4.14 11:07

Jak se nenechá? Ucukává bolestí? To bych teda jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.4.14 11:09

I když to nejezení můžou být jen ty zuby, ale v nadpisu je bolest bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
21.4.14 11:09

Nemuze mit rotaviry? Jestli blinka a ma prujem :think: Mudr mi rikal, ze ted to ma hodne deti. V takovem pripade bych ji sunar nedavala. Radsi caj, piskoty, varena mrkev.

Nas syn mel ted lehci formu, srovnal se po cca 4-5 dnech.

• Citovat
  • Upravit
16986
21.4.14 11:12

@BritChicco pokud mas podezreni na bolest briska a k tomu ucukava, jela bych na pohotovost bez vahani. To mleko bych necpala, jak pise @Sanlitun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.4.14 11:17

Ona si na brisko dava rucicky kdyz ji chci sahnout. Ted mi konecne usnula, po cipku.tak ji chci nechat vyspat a pak uvidime. sunar mame nutrilon low lactose..ona ma jeste dietu, jak ji nebylo minuls tyden dobre. A nic studenxho (jigurt) ji davat nechci na lacno. To brisko mam jen podezreni..protize do4knout se nenecha, a relativne bez place je pouze kdyz se o mne opira briskem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
21.4.14 11:27

A něco jiného jak Sunar jsi nabízela? Nastrouhané jablíčko, piškot, rohlík?
Břicho bych jí promačkala, 10m mimino ještě přepereš ;)
Pokud by to vypadalo na bolest bříška, jela bych na pohotovost, chtěla bych crp, aby se vyloučil nějaký zánět (slepák, močový měchýř). Je úplně fuk, že jste tam byli nedávno, lepší být za hysterku než aby to dítě nějak odneslo na zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.4.14 11:35

Piskot mi taky nechtela, ani ty jeji maslove susenky od susnrky nebo kukuricne tycky. jablicko jsme nezkouseli. Crp nam delali v noci ze ct na pa a nic nenasli. Ja mam strach aby nemela neco po mne.ja jsem v jejich mesicih mela zs sebou operaci mocaku a ledvin. malickou mi v porodnici sice projeli utz a nic nenasli…ale clovek nikdx nevi. a ja pry tenkrat byla taky bez nalezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
21.4.14 11:58

Prosím te neres tady diskuse a jedte na pohotovost. To ze ve čtvrtek nebyl nález neznamená, ze tam něco nebude v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
21.4.14 12:02

@BritChicco Radši bych na pohotovost zajela. S bříškem nebývá legrace. Když už nic tak by měli udělat CRP a základní vyšetření moči. Kdyby udělali i sono tak jen dobře.
Já jsem u nás taky zapsaná jako hysterka.
U malý máme nařízeno od primáře při každé! horečce nechat udělat rozbory moči. Takže v nemocnici se oháním tímhle :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
21.4.14 12:38

Může mít zvětšené lymfatické uzliny, které jsou v okolí pupíku, což je při nemoci běžné-pracuje imunitní systém.
Ale to zjistí na sonu, a také ty opakující horečky nejsou asi v pořádku, jela bych rovnou na dětskou chirurgii /tak nám to doporučovali na pohotovosti, abysme ušetřili cestu/ a až tam vyloučí nějakou náhlou břišní příhodu, tak na CRP a moč sebou.
Tak malé děti ještě asi nemoc a bolest nepřihrávají, navíc ti ještě neřekne, co jí je. I kdyby na mě měli koukat jako sto čertů, tak bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.4.14 13:06

Určitš bych zajela na pohotovost. ať si říkají co chtějí. tady jde o zdraví dítěte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí