Bolest kosti v oblasti levého prsa vedle bradavky

Anonymní
19.6.20 15:06

Bolest kosti v oblasti levého prsa vedle bradavky

Zdravím komunito,
již nějakou tu dobu mne pobolívá kost (nebo nevím co přesně) v oblasti levého prsa vedle bradavky. Nebolí to když je oblast v klidu, strašná bolest nastane když si na to místo lehne např. přítel nebo když prso zmáčkne. Myslela jsem si zprva, že to mám naražené že jsem se praštila ale už je to fakt dlouhou dobu. Díky koroně jsme předtím neměla ani možnost navštívit lékaře. Prosím bez komentářů typu zajdi si k doktorovi. To sama moc dobře vím, jde mi jen o rady či jestli se s podobnou věcí někdo už nesetkal. Budu moc ráda za kladné odpovědi. Děkuji Vám❤️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
19.6.20 15:55

Nemůžete mít zablokovaná záda? Mě bolí hrudník třeba po cvičení, když mám namoženou mezilopatkovou oblast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
19.6.20 16:08

Suché teplo, klid, kouknout na cviky na odblokování hrudního koše, možná i masáž, když to nebude tolik bolestivé a dej si honem ibalgin, pokud jej nebereš často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.6.20 20:16

Jo, měla jsem. A vylezl z toho karcinom. Všichni pořád říkali, že rakovina neboli. Tak mě bolela. Bylo to jako bych měla někde v hloubce modřinu. Nebolelo to samo o sobě, jen při dotyku. Pri samovysetreni to bylo jako bych si tahala za něco, co je ke kosti prirostle, přitom to ale byla spíš bodava bolest. Těžko se to popisuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.20 20:21
@spinkánek píše:
Suché teplo, klid, kouknout na cviky na odblokování hrudního koše, možná i masáž, když to nebude tolik bolestivé a dej si honem ibalgin, pokud jej nebereš často

Mohu se zeptat, kde jste s tím byla? Jestli nejprve k obvoďačce nebo tak, děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex