Bolest kyčlí a třísel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
26.7.11 21:56

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to jsi hodná, že si na mě takhle vzpomínáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
26.7.11 21:57

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A jak se jinak cítíš? Je všechno v pořádku? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.7.11 22:01

Ale jo, jde to.. už jsem chytla jednou z malýho nerva… plakal a řval a nešel utišit ani uklidnit, tak jsem ho okřikla.. následovně jsem to oplakala :oops: :cry:
Už jsem ho měla plnou hlavu, tak si ho vzal manžel a já se šla uklidnit..

Jinak vše jakžtakž, já pořád nemám zavinutou dělohu, v půlce srpna jdu na KO, tak doufám že už to bude v pořádku..
A krom toho, že nekojím :roll: je vše v pohodě.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
26.7.11 22:05

Monny, to si z toho nic nedělej, že si chytla nerva. S dětmi to není zrovna jednoduché, takuž toho mám občas plné zuby, ale vždy mám po ruce manžela, tak ten to vyřeší :mrgreen:
Nemáš zavinutou dělohu? Ale to by už teda být mělo. Možná to je taky tím kojením, to pomáhá zavinutí, Ale určitě to bude při příští KO v pořádku a vlítnete na druhé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.7.11 22:18

zuzi, no mě se nezavinula, tak jsem brala čípky na zavinování.. :roll: a nevím jak jsem na tom teď, KO až v sprnu viď :mrgreen:
A druhé fakt nehrozí.. :mrgreen: :mrgreen: Dádino bude nejspíš jedináček :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
26.7.11 22:21

Tak přeji hodně zdrau při zavinování.
Letím do hajan, dobrou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.7.11 22:27

díky :hug: utíkej :mavam:

a stav se někdy :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
27.7.11 15:49

ahojte holky
Tak se hlásím zpět…v pondělí jsme se vrátily z porodnice…co se porodu týče, šlo to rychle, za 3,5 hodiny byla venku a vylítla jak špunt, ale nestihli mě nastřihnout tak mě malá potrhala, ztratila jsem asi litr krve takže jsem i dostala transfuzi, takže ten první den po porodu nic moc, ale pak už OK. Malá je miláček, jen to noční spaní nám nejde…jinak ani nekojím, odstříkávám a dávám z lahvičky, protože se mi malá v porodnici dvakrát přidusila takže jsme testovali mlíko atd. Nějak se furt nemůžu sžít s myšlenkou že tu malou mám, ale tak časem se to snad srovná. Přikládám fotečky malé 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
27.7.11 15:51

ještě v porodnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.7.11 18:53

Kami :hug: :hug:
Ještě jednou moc gratuluju, maličká je kouzelá :hug: A s tím krmením si hlavu nelámej, podívej jak jsem dopadla já :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
27.7.11 21:07

Kakami, VELKÁ gratulace i ode mne :kytka: :kytka: :kytka: Malá je nádherná, takový skříteček. Jen si užívej mateřství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
28.7.11 11:28

Holky děkuju moc, jsem z ní opravdu unešená…nejvíc teda v noci když ji celou probrečí :roll: :-) A jak se máte? Jak vy si to užíváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
28.7.11 11:45
Kakami píše:
Holky děkuju moc, jsem z ní opravdu unešená…nejvíc teda v noci když ji celou probrečí :roll: :-) A jak se máte? Jak vy si to užíváte?

Ahoj Kakami, neboj to přejde, začátky jsou nejhorší, ale uteče to ani nebudeš vědět jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
28.7.11 11:46

Holky četly jste to????

http://www.petice24.com/…eni_babyboxu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.7.11 19:22
Zuzana. k píše:
Kakami píše:
Ahoj Kakami, neboj to přejde, začátky jsou nejhorší, ale uteče to ani nebudeš vědět jak.

Přesně tak, nejvíc kritické je šestinedělí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky