Bolest kyčlí a třísel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
28.7.11 19:26
Zuzana. k píše:
Holky četly jste to????http://www.petice24.com/…eni_babyboxu

Jj, četla jsem to, už asi před 2 měsíci o tom mluvili ve zprávách… netuším, čeho tím chtějí docílit :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
28.7.11 20:15

Je to šílené, já jsem na to narazila až tady v nějaké diskuzi a nechtělo se mi tomu ani věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
29.7.11 11:22
IvaX píše:
Monny89 píše:
No, kojení už jsem obrečela no :roll:Ivi, krásná fotečka, šikulka, my paseme nějak takhle, ještě s mojí pomocí :oops:

no pasete krásně :palec: , však jste taky mladší, ale malej vypadá spokojeně to náš se u toho většino dost rozčiluje a moc se mu to nelíbí a někdy s mi schválně překulí zpět na záda… :roll:

jo a j.zicku vidím, že podle autosedačky máme asi stejný kočárek :wink:

Ivy já toho Sabíka dávám,ale malé to moc nepomáhá.Objednala jsem si ty Probiotické kapky,tak doufám,že Julči pomůžou.Nebo pak už nevím.
Vy už tak krásně pasete koníčky.Malá je taky šikula.Hlavou už otáčí různýma směrama a když ji dám na bříško tak ji chvíli krásně drží.Šikulka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
29.7.11 11:31

Jo Ivy a ohledně kočárku.Máme Dorjana kolekce flower.Jsem s ním moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
29.7.11 11:33

Kakami moc gratuluji.Je nádherná.Taky mi moc dlouho trvalo si zvyknout na dalšího člena rodiny.A ještě teď mi to připadá jako sen,že máme Julču u sebe.
Je to,ale nádherný pocit.
A co s tím mlíčkem máš?Malá má alergii nebo co?Zvládla jsi to a celkem i rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
31.7.11 23:05

ahoj Kakami zdravím, tak malá je krásná :andel: , hlavně že jste zdraví :lol: jó ze začátku je to záhul,ale za čas se sladíte a bude to lepší :palec: jinak vidím, že my tři nemáme ani jedna to kojení/krmení bez problému…to jsme partička :wink:

j-zicku já jsem s kočárkem taky spokojená, moc se mi líbí ta barva a vzor, tady v okolí mají všichni ty kočárky takový smutný jednobarevný, ale občas blbne brzda :-( No jinak držím palce ať zaberou ty probiotika, ať už jdou ty prdíky ven :wink:

ahoj Zuzi, krásny fotečky malá teda zas vyrostla toto utíkááá, jinak teda doufám, že ty babyboxy nechají, myslím že je to fakt dobrá věc, to zas někdo vymýší blbosti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
1.8.11 19:16

Tak co holky jak se máte?nějaké novinky?
My jsme dnes byli na neurologii a vše je v pořádku.Máme cvičit na bříšku jinak malá je šikulka.Ve středu jdu na kontrolu tak jsem zvědavá kolik malá bude vážit.Je to puclík.
Ivy já jsem s tím kočárkem taky maximum spokojená.Trochu nám vrže,ale to se natře olejem.Tento kočárek moc lidí asi nemá.Každej se mě na něho ptá a chválí ho jak je krásnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
1.8.11 19:17

To jsem teda asi jediná která tady kojí nebo co?Ale to neva-Hlavně,že nám dětičky rostou a jsou zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.8.11 20:00

Ahojte holky.. :mavam:

Tak nám jsou už dva měsíce.. :srdce: Malej dneska zlobí, moc toho nenaspal, a pořád nechce spát, jde mi z něj hlava kolem a dere mi to srdce.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
1.8.11 20:45

Ahoj holky,
taky vás moc všechny zdravím.
A musím vás informovat, že já teda kojím už 4,5 měsíce úspěšně, nechci to zakřiknout, ale zatím vše jak já být.
Ivi a J-Zicek ukažte jaký máte kočárek, jsem zvědavá.
Monny, tak Davídkovi už jsou 2 měsíce? Strašně to utíká :mrgreen: ale je to nádhera.
Pžeji vám krásný večer, papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.8.11 22:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.8.11 14:48

Holky, my už to máme taky za sebou. Lukášek se narodil 30.6. pět týdnů před termínem. Tři týdny byl v nemocnici a ted už jsme druhý týden doma. Bylo to náročné, ale jsem ráda, že je v pořádku a že jsme všichni konečně spolu doma :-)

Gratuluji k dalším miminkům :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.8.11 15:02

Hany, gratulace :potlesk: :potlesk:
A copak se stalo? Praskla rovnou voda ju? Koukám, že byl maličký (podle metříku), tak doufám, že je vše v pořádku :hug:

My máme za sebou dnes první hexu, no to byl jekot, až jsem se rozbrečela :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
3.8.11 21:33
Hany163 píše:
Holky, my už to máme taky za sebou. Lukášek se narodil 30.6. pět týdnů před termínem. Tři týdny byl v nemocnici a ted už jsme druhý týden doma. Bylo to náročné, ale jsem ráda, že je v pořádku a že jsme všichni konečně spolu doma :-)Gratuluji k dalším miminkům :srdce:

Jé, tak to je teda úžasná zprávička, moc ti s Aničkou gratulujeme :kytka: :kytka: :kytka: A posílám ti hodně sil a hlavně ať jste s Lukáškem co nejdříve fit. Moc se těším na fotečky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.8.11 21:59

Holky, děkujeme :srdce: Jen v rychlosti, dva dny před porodem sjem byla na kontrole (asi 4dny doma z nemocnice) a dr. že čípek zavřený a 2cm, hlavička naléhala jako už delší dobu a čípek dost měkký CS 6. Tak jsem šla domů ležet, objednala se už na kontroly do nemocnice a to bylo úterý. Ve středu jsem zas normálně ležela a šla odpoledne na wc a tam hlen s krví, tak mi bylo jasné, že je to nejspíš hlenová zátka, ale raděj jsme jeli do nemocnice, protože ta krev byla jasně červená a ne málo. Tam mi natočili monitor, vyšetřili mě a monitor se jim v jednom místě nelíbil, ozvy klesaly nízko, tak si mě tam nechali, jinak čípek zavřený, 2cm, na utz mimi 1700G, docela divné, protože před 14ti dny měl 1800g. placenta v pořádku, celá, takže krvácení prý z vyšetření, ale mě bylo jasné, že to nebylo. po kontrole jsem měla už dva dny. Jeli jsme tam asi o půl5 a nechali si mě rovnou na porodním aby mohli každou hoďku natáčet monitor. pak už to bylo dobré. v osm mi začalo tvrdnout zase břicho, bolestivě, ale to jsem měla už dlouho, když to chodilo už hodinu přesně po 8 min. tak už mi to bylo divné, por. as. mě prohlédla a že nález stejný, břicho tvrdlo stále pravidelně a o půlnoci mi dali diazepam,a t se vyspím a prý poslíčky. Usnula jsem a v půl5 jsem se vzbudila a opět mě vzbudily stahy, na monitoru ale nic vidět nebylo, téměř rovná čára. ale už jsem je musela krapet prodýchávat, dr. když mě ráno viděla, tka mě vyšetřila asi v 8 hod a že jsem na prst otevřená, tak jsem jí říkala že večer byl čípek zavřený, tak říkala, že tomu necháme volný průběh,a le když mě viděla, jak se mi křiví pusa při stazích tak říkala, že to už bude porod ale že to nebudou uspědchávat, že typor. cesty nejsou připravené a malej je malej, tak at se to tam těmi stahy nachystá. intervaly se zkracovaly. ještě asi ve tři odpoledne byl teprve nález asi 2 prsty otevřená, ale už to bylo častější asi po třech minutách a bolestivější. musela jsem je už teda prodýchávat. Pak jsem šla do sprchy, a snažila se celou dobu hodně chodit, abych mu pomohla sestoupit, po 4,5 měsících jsem pak další dny necítila nohy a fest bolely. Pak teplá sprcha, chození, monitory, v pět už to byl mazec, otevřená asi na 4 prsty, v 6 už na 5, v 19hod na 7, klenul se mi vak blan, ale nakonec mi ho musela dr. píchnout háčkem, když jsem už byla skoro otevřená. Když jsem mohla začít tlačít, tak se seběhlo spousta dr. a sestřiček z novorezeneckého. Samotné tlačení bylo v poho, celkem rychle, věděla jsem, že to už je finiš. V 19:47 v 34+6 se Lukášek narodil s váhou 2320g (utz se spletl o 600g) a 46cm. Malýho hned vzali, ale byl uplně v poho, dýchal sám, apgar skore 10-10-10. dali mi ho na bříško, hned mě počúral :lol: pak si ho vzali do inkubátoru na prohřátí. Den na to už byl v normální postýlce, ale protože pořád spal a nechtěl papat z lahvičky, tak tam byl tak dlouho. Vozila jsem mu každý den mlíčko. Jkamile jsem nastoupila za ním, mlíko jsem ztratila téměř úplně, a to jsem předtím odsála tak 120ml denně. ted tak 10 na každé odsátí, takže papá jak malá nutrilon a zkouším přikládat, malej tahá o106 ale skoro nic tam není. A snažím se i odstříkat tu trošičku, ale je to nárocné s malou, nevím, jak dlouho to vydržím takhle dělat.
Fotku přikládám. Ted v pondělí měl 3440g a 51cm. V pátek bychom měli termín porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí