Bolest kyčlí a třísel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
24.8.11 13:59

ahojte holky, tak jak to vypadá u vás? Jak se máte? Tady jsou vedra k padnutí, do toho se nám rozpadl kočárek, tak budu mít nový/starý po kámošce, tak se těším :dance:

V pátek jedeme na víkend do Prahy ke tchánovcům, a budeme objíždět známé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
5.9.11 22:16

ahojte, tak se po dlouhé době hlásím, nějak nemám moc čas sem chodt :oops: Tak co u vás nového, co nový kočárek Mony, jak slouží a co jak rostete, všechno ok?
A co Kakami, jak se máš?
No u nás zatím dobrý, na neurologii nás doktorka pochválila, že je šikovný, takže nemusíme nic cvičit, takže super, povolila nám očkování, tak malý hostal tu první hexa vakcínu a nechaly jsme mu dát ten prevenar 13, druhý den měl trochu teplotu, ale jinak to snášel dobře :-) . Jinak nám ještě ta neuroložka, řekla ať už se poptáme na té plastice, co s tím odstátým ouškem, tak se na to chystám no mám u toho trochu obavy, takovej malej bobek a už operace, no vím, že to nebou dělata asi hned,no ale i tak :roll: no chtěla bych mu to nechat spravit pokud možno ještě před nástupem do školky, aby se mu děcka nesmály :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
7.9.11 13:07

Ahojky
tak my se máme relativně dobře. Malá je sice víc uřvaná, ale naštěstí v noci celkem spí. Jsme plně na UM, ale za to začala hezky přibírat (jestli ono to nebude tím cukrem co do sunaru přidávám) :-)) Hrozně ten čas letí, už jedeme 8 týden. Ale zatím to ještě není ono, už se těším až bude větší a bude si víc hrát, povídat, usmívat se…zatím je to pořád o tom že buď jí, nebo spí, nebo řve…občas něco zažbleptá, občas se usměje ale to dycky jen omylem ze spaní. Přikládám fotečku :palec:
Ivi taky dáme Prevenar. Jdeme očkovat 22.září a už se na to strašně neštěším. Jednak na to píchání a jednak na tu reakci…mám strach že bude mít horečky a já nevím co všechno :-(
S tím ouškem, asi bych určitě tu plastiku nechala udělat, protože víš jak to mezi dětmi chodí, ony by se mu opravdu smály :roll: Hoďte fotečky dětiček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.9.11 14:49

..

Příspěvek upraven 02.03.20 v 02:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
14.9.11 23:06

Ahojte,
KAKAMI krásná fotečka to je od nějakýho profíka co, taky bych něco takového chtěla, vypadá to uplně suprově. Jinak vím co myslíš, když jsou miminka malý je to takový nezáživný, ale ono se to časem zlepší. Na očkování držím palce ať to proběhne v pohodě :wink:
Mony super videa jo u nás je to podobný, taky si tak povídá je to někdy prča co :-)Dobrá fotka :palec: taky jsem tak Pavlíka nedávno vyfotila je jak faraon :lol: Jinak gratuluji, že u tchánovců je vše ok,ale nějak jsem nepostřehla, že jste byly pohádaní co se stalo?

Jinak nevím, jak u vás , ale vždycky, když si myslím, že už máme zajetý nějaký systém, tak Pavlík vymyslí něco nového.
Teď máme novinku navečer před spaním chytne hysterický řev a buď se prořve do posledního jezení nebo za hoooodně dlouho zabere a to ho musím chovat a houpat, což jsem nikdy nedělala ani když byl maličký :-? Tak nevím co ho chytlo jestli má nějaký traum a z odloučení nebo co, ale když ho dávám spát během dne tak to nedělá, no tak fakt nevím … :think: Další novinkou je vrčení, vyloženě jak pes, při různých situací nejvíc asi když se mu něco nelíbí, no asi nemáme doma človíčka,ale zvířátko :roll: Jinak jsem začala dávat příkrmy, začala jsem kaší - netvářil se na to nic moc, snědl pár žiček a hotovo, druhý den jsem zkusila mrkvičku - no šklíbil se jak, kdybych mu dala citron, snědl pár žiček pak už to plival, takže skoro nic nesnědl, jen bylo všechno červený od mrkve :zed: Psala jsem na tu plastickou kliniku a doktor mi odepsal, že se to dělá nejdříve kolem šestého roku - ach jo, tak snad nám to udělají aspoň před nástupem do školy, no tak to mě celkem zklamalo, tak jsem teď začala to ouško aspoň přilepovat, ale taky to není nic moc, věčně zalepený ucho od náplasti a kdoví jestli to bude mít efekt … :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
14.9.11 23:12

a ješte fotečka s ouškem plachťáčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.9.11 11:06

Ivi ahojky, taky máš šikulku, a to ouško? To má jenom jedno takhle? To je zvláštní… :think:
No, my se s tchýní moc nemusely, protože mě posílala na potrat celou dobu, než to jakž takž vstřebala. A jak jsme tam byli za nima, tak se mi omluvila, že ji to mrzí…
No, jinak už se mi Dáda poprvé překulil z bříška na záda :pankac: Tak mám radost.
Ve 3 měsících máme 7kg a 64cm :mrgreen: Už se koupeme ve velké vaně a moc se mu tam líbí.
Jak píšeš o tom večerním řevu, tak to mám taky, vždy než zabere tak na mě kouká a kňučí, fňuká, pláče… Musím na něj pořád dělat ššš ššš, nebo mu něco zazpívat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
17.9.11 21:30

Ivčo malej je šikula .. je moc pěknej, a to až bude to ouško tak bude úúplně dokonalej :-)
My teda se spánkem v noci díky bohu nemáme, prostě ji položím do postýlky, chvíli kouká a pak usne. V noci je to v pohodě, ale přes den je šíleně uřvaná. Zítra máme už 2 měsíce, holky to letí jako prase, ale jen tak dál, už se fakt těším až s ní bude víc řeč :-) Ale je fakt, že se zlepšuje, už se neusmívá jen omylem ze spaní ale už i když na ni šíšlám a i povídá a hezky povídá, je to milý. Jinak děkuju za pochvalu fotky a přidávám ještě malou ukázku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
7.10.11 21:38

Ahojte holky,
dlouho jsem tady nebyla.Nějak nestíhám.Jak se všichni máte?Co dětičky rostou a jste zdravé i mimča?
My se držíme.Bříško a kolika jsou lepší.Máme něco přes 3 měsíce.Letí to hrozně rychle až se mi z toho chce brečet.
Před chvílí jsme se tady bavily ještě s bříškama a teď už jsou bobci s náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.10.11 19:20

Ahojky holky, jak se máte :mavam: :mavam:
Nám bude už 5 měsíců, Dáda se začal přetáčet, na bříšku se točí kolem dokola a na zádech si strká nohy do pusy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
24.10.11 10:46

Ahojte, tak konečně jsem se sem dostala, už nemám na e-mimino vůbec čas, no snad se to přes zimu zlepší.

Mony, tak to máš teda „dobrou“ tchýni, když tě posílala na potrat, ale však malej byl plánovanej ne, tak o co ji šlo :think: . To ouško má právě tak to jen to jedno, protože si na něm ležel ještě v bříšku a přilehl si ho a teď mu takto odstává ach jo. No teď to přilepujeme, no nevím jestli to bude mít nějaký efekt, ale na tu platiku může až v 6 letech, takže to je na prd, bojím se že se mu budou děcka ve školce smát :-( Malý děti jsou potvory :nevim: Jinak malej je teda macek, to Pavlík má 7 kg až teď v 6 měsících :roll: Ale večerní řev už jsme překonali - jeden večer už jsem byla uplně hotová, tak jsem ho nechala breček a každých 5 min. jsem jen přišla dala pusu a pohladila a šla zas pryč, tak jsem tam šla asi 3× a pak usnul, druhý den už to bylo bez řevu, šel spát hned a máme to tak do teď, jen občas tam třeba zajdu a ještě pohladím, ale jinak už je to super, žádný chovací maratón a bolavý záda :palec: Náš malej se taky přetácí a cucá si ty nožičky, to musí být teda bašta :-) a pořád by chtěl sedět, jak můžu tak se mě chytne za ruku a vytáhne se do sedu, ale sedět ještě nesmí, ale vysvětli mu to že, no chudák pořád se zvedá a ono to nejde.

Kakami opět kráááásná fotečka :kytka: jinak, když byl Pavlík takto malej, tak mi taky tak spal, ono se to zhoršilo až potom, ale jak píšu výš, tak už jsem to taky vyřešili :wink: JInak máš pravdu letí to letí …

J-zicku tak ještě že už je tedy bříško lepší :wink: jinak já teda vůbec nestíhám :roll: taky si občas vzomenu, jak byl malej ještě v bříšku, no teď už je to takovej pořízek, že už by se tam teda nevešel :) no jo utíká to, půl roku uteklo jako voda už se těším až malej poleze a bude sedět.

TAk se holky zatím mějte kráááásně dětičky ať rostou a hlavně ať jste všichni zdraví. pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.1.12 09:19

šťastný nový rok holky (i prckům), Davídek to prospal :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
19.1.12 14:10

Ahojte holky,
vidím,že nikdo nestíhá takže nejsem sama.
Taky přeji krásný Nový rok 2012 hlavně zdraví všem.
Tak jak se máte.Holky to tak letí.Budeme mít 7 měsíců.Malá je rozkošná.Chodíme plavat,cvičíme stále Vojtovu metodu.
Malá už se přetáčí na bříško.Dnes jdeme píchat naušnice tak jsem zvědavá jak to zvládneme.
A co vy?Co prcci?Jste zdraví?
Ivy a co malý s ouškem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
19.1.12 14:13

Ivy já jsem až teď,dle fotek,zjistila,že máme úplně stejný kočárek.To je masakr.
Taky vám tak vrže?
Nám úplně hrozně.Mažem,mežem,ale nic nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
19.1.12 14:17

Tady e to naše zlatíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie