Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jé ahojky, myslela jsem na tebe
![]()
Copak jsi měla za problémy? Kojení? Nebo zdravotní? Jestli se smím zeptat ![]()
A moc ti gratuluji k Julince
![]()
Monny89 píše:
jé ahojky, myslela jsem na tebe![]()
Copak jsi měla za problémy? Kojení? Nebo zdravotní? Jestli se smím zeptat
A moc ti gratuluji k Julince![]()
No s kojením,ale to bylo příčinou toho,že jsem po porodu začala hrozně krvácet a musela akutně na sál.Málem jsem vykrvácela.No tam jsem dostala narkozu a potom se mi to mléko nechtělo tvořit.Začala jsem brát homeopatika a krásně se to rozběhlo.Teď mám mlíka na rozdávání.Mám plnej mrazák. ![]()
A co ty jak to zvládáš?
Jejej, to jsou starosti.. ti já se po císaři rozkojila, ale málo.. a pak jsem stresem přišla definitivně o všechno, a teď jsme na Nutrilonu ![]()
Takže nekojíš.To je blbé.Je to maso,že stresem a vším možným můžeš přijít o mlíko.Ale ti bobci jsou rozkošní.
jeee, ta je rozkošná
![]()
to Dádino už je velkej chlapák, už mu je 7 týdnů
![]()
Jinak nekojím no, holt se nepovedlo, už jsem to obrečela, ale co nadělám ![]()
Ten je teda krásnej.Povedl se vám.To tak utíká.Je už tak velkej.Kdyby ten čas šel zastavit.
J-Zicek píše:
Ahojte holky,
tak konečně po dlouhé době se vám hlásím i s malou Julinkou.
Narodila se týden před termínem a je zdravá jak řípa.Je to takovej jedlík velkej.Asi to vše dohání.Přišla na svět 27.6. v 8:51 hodin,vážila 2560 gr a měřila 49 cm.Já měla menší problémy,ale už je to za mnou.
A co tady nového?Chyběli jste mi.
ahoj, tak mooooc gratuluju
hlavně že jste v pořádku a zdravé. Jinak to máš super,že ti papa, náš malej mi teď jaksi papat nechce
a co jak všechno zvládáš, já když si vzpomenu na ty první týdny, tak to byl záhul…
Ahoj Ivy děkuji.Ona papá až moc.Zvládám to vcelku dobře.Akorát je mi pořád horko.Jsem jakkdyby v přechodu nebo co.
Ale malá je hodná.Akorát nás teď trápí prdíky a bříško.Chudinka jak tlačí tak je mi ji tak líto.
To je blbé,že malej nechce papat.Jakto?
holky, mám info o Kakami z FB ![]()
3950g a 51cm
Jsou zdravy a v pohode a tatinek se nekde potaci nalitej
) a narodila se kolem 5 rano 18.7.2011 = Nikol ![]()
jééjda tak Kakami moooc gratuluji, hlavně, že jsou obě zdravé, ale Nicolka je teda macek
to muselo být náročné, tak snad nám sem pak Kakami napíše ![]()
J-Zicek píše:
Ahoj Ivy děkuji.Ona papá až moc.Zvládám to vcelku dobře.Akorát je mi pořád horko.Jsem jakkdyby v přechodu nebo co.
Ale malá je hodná.Akorát nás teď trápí prdíky a bříško.Chudinka jak tlačí tak je mi ji tak líto.
To je blbé,že malej nechce papat.Jakto?
No malá je krásná
A co kapičky na prdíky vám nezabírají, nám celkem zabraly - dáváme před každým krmením sab simplex.
Jinak už je to s tím jídlem lepší, asi se mu v těch vedrech nechtělo jíst
ale na množství toho stejně sní míň než ostatní dubňátka, co jsme si tak s mamkama psali
Jinak přikládám fotku jak už pasem koníčky
jinak ouško je pořád odstáté, tak asi pak budem muset jít na přišití ![]()
Jinak máš super, že se ti podařilo mlčko rozjet
já jsem měla plánovanej císař a nějak se mi mlíko nedělalo, tak jsme pak zkoušela různé odsávačky , lakt. poradkyně a nakonec trochu kojím a pak dávám ještě umělé, no je to boj a hlavně je to zdlouhavé - jíme půl hodiny ![]()
Jinak Mony nic si z toho kojení nedělej, já myslela, že z těch nervů taky přijdu i o tu trochu co teče a nebo že to vzdám, zatím se teda držíme, no ale myslím, že od toho 6 měsíce už zkusíme přejít jen na flašku
Synovec byl jen na UM a jakej je z něho šikula a to se narodil už v šestým měsíci a všechno dohnal ![]()