Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hany, tak to je bobeček
Porod asi i hezký bych řekla ne? Malej byl drobeček ![]()
Hani, tak to jsem teda přečetla na jeden nádech. Je dobře že jste v pořádku doma a malý krásně přibírá, to je moc dobře. Hlavně se kojením nestresuj, co má být to bude
Přeji hodně zdaru a držím palečky.
Fotečka moc krásná
![]()
Mony, jj, porod v poho, delší než u malé, to jsem měla za 5,5hod hotovo, byl vyvolávaný a asi ibolestivější. Ale on a byla v 38. týdnu.
A jak se vám holky daří?
U nás je všechno při starém, daří se nám s Aničkou fain. Včera jsem jí nechala píchnout náušničky, a myslím že jsem z toho byla více ve stresu než ona
ale jsem strašně ráda že už to má za sebou.
Jdu do hajan, přeji vám holky ať dětičky spinkají celou noc, dobrou
![]()
no,my měli dnes to očkování, jinak pohoda.. malej mi spinká celou noc ![]()
A jdu taky spát
![]()
já jdu taky na chvíli lehnout, malej jedl o půl8 a o půl12 další papání, zatím ho musím budit i když on většinou se vzbudí dřív, než mi zvoní budík. Zase se ozvu, mějte se, jinak si pamatuju, že když malé píchaly uši, až v půl roce, tak jsem u toho ani nemohla být, čekala jsem v čekárně a ten pláč hruza.
S malým sjme ted byli už na krevním obrzae, holky, ze třech prstů mu vymačkávaly krev asi 20min on hrozně plakal, já taky, a každý měsíc až do půl roku nás to čeká. bere každý den železo na chudokrevnost.
tak a vážně jdu, dobrou noc vám i miminkům ![]()
Monny89 píše:
nové fotečky https://www.emimino.cz/…idek-3-6042/#…
Monny super fotky.ty jsi úplná fotografka.Malej je rozkošnej.Tobě to moc sluší.
Monny jak si vytvořím to fotoalbum.Nějak mi to pořád nejde.Děkuji ![]()
Hany163 píše:
Holky, my už to máme taky za sebou. Lukášek se narodil 30.6. pět týdnů před termínem. Tři týdny byl v nemocnici a ted už jsme druhý týden doma. Bylo to náročné, ale jsem ráda, že je v pořádku a že jsme všichni konečně spolu domaGratuluji k dalším miminkům
Hany taky moc gratulujeme.Hlavně,že to vše dobře dopadlo a jste už doma vklidu a spolu.Tak hlavně ať jste zdraví a daří se vám.
Hany tak to jsem si taky početla.Celkem maso,ale hlavně,že je to vše v pořádku.
Držím palce a malej krásně přibírá jen tak dál.S tím kojením se nestresuj jak říkali holky.Příroda si to zařídí sama.
J-Zicek píše:Monny89 píše:Monny super fotky.ty jsi úplná fotografka.Malej je rozkošnej.Tobě to moc sluší.
nové fotečky https://www.emimino.cz/…idek-3-6042/#…
Monny jak si vytvořím to fotoalbum.Nějak mi to pořád nejde.Děkuji
Děkuji
![]()
Fotoalbum vytvoříš na profilu.. je tam dole někde možnost Fotoalbum, nebo Vytvořit fotoalbum, teď nevím.. musíš pohledat ![]()
Hani gratulace k miminku, hlavně že jste oba zdraví
z kojení si nic nedělěj, mě zas po císaři skoro nenastoupilo, pak jsem to trochu rozjela odsávačkama, ale stejně si vytáhne je trochu tak 35 ml a zbytek máme taky nutrilon
hlavně jestli ti papá, to náš mi to trochu sabotuje asi si drží linii nebo co
papá míň než ostatní dubňátka
teď jsme byly na procházce a na hřišti byli i jiný mimka,který byly mladší než ten náš a všechny byly takový buclatý a ten náš vedle nich jak žížala, jak kdybysme mu nedali najíst… ![]()
Mony pěkné fotečky
náš malej měl dnes v noci jakýsiho hysteráka, nevím z čeho, doufám, že se to nestane pravidlem
A jakto že ti nechce spát? Zlobí bříško? Ty jo vy už máte očkování to my pořád ještě žádný ![]()
Zuzi přikládám fotku toho kočárku, ať můžeš mrknout ![]()
Jinak holky mám uplnou depku - stoupla jsem na váhu a ne jen že jsem nezhubla, nejen že to nezůstalo na stejno, ale ještě jsem 3 kg přibrala a to mi zůstalo po porodu 9 kg
, do ničeho se nevejdu musela jsem si koupit několik nových oblečků jinak bych neměla co na sebe a ten pohled do zrcadla je tragický o celulitidě, povadlé kůži ani nemluvě, mám teď velikost 44
to je v pr… ![]()
Příspěvek upraven 05.08.11 v 09:28
Ivi, malý je strašně roztomilý a kočárek je hezoučký.
Vy ještě nemáte za sebou ani jedno očkování???
Anička se narodila v březnu a za 14 dní už půjdeme na čtvrté! To je nějaké divné, ale asi záleží na doktorovi.
A s tou váhou si vůbec hlavu nedělej, důležité je, že vám dělá malý radost, ne? Teda já jsem asi takové povaha, která to neřeší, taky mám ještě 9 kg nahoře, ale opravdu si s tím hlavu nelámu, oblečení jsem si taky koupila nové. Čas od času vyzkouším to které jsem měla před těhu a když jen zjistím, že to ještě není ono, tak to zase smutně schovám do skříně. Ale hlavu si s tím teda nedělám ![]()