Bolest očí při sledování televize

155
12.3.14 14:23

Bolest očí při sledování televize

Dobrý den, dcerka si poslední dobou stěžuje, že jí bolí oči při sledování televize, nebo počítače. Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1685
12.3.14 14:36
@Dvořka píše:
Dobrý den, dcerka si poslední dobou stěžuje, že jí bolí oči při sledování televize, nebo počítače. Nemáte někdo zkušenost?

Zajit na ocni a poptat se at ji vysetri a popripade poridis brýle 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29607
12.3.14 14:38

Zajít na oční, aby jí zkontrovali zrak. Může to být oční vada. Dcera také má oční vadu a zrovna včera jí předepsali na očním brýle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.3.14 14:43

Nesedí moc blízko nebo moc dlouho před obrazovkou? Buď může mít jen unavené oči nebo se tak může začít projevovat nějaká oční vada. Tak bych zkusila omezit koukání nebo zašla k očnímu, to je vždy jistější než se ptát po netu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
12.3.14 14:48

Ja mam poruchu okohybliveho svalu w taky me casto boli oci, kdyz nemam bryle a koukam na telku. Zajdi k ocnimu a hlavne se na tu poruchu zeptej. Ne kazdy ocni nebo optika to ma a pak to docpavaj dioptriema navic, uleva neprichazi a jeste se kazi oci.. Mne,,namerili" v jednom ocnim 2,5 dioptrie.. Nakpnec mam 0,5 dioptrie, astigmatismus a povolenej ten ok.sval ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.3.14 15:00

Ocni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.21 19:40

Mám podobný problém a na oční se teď fakt nedostanu. Posledních několik dní mě bolí oči. Jakoby horní víčko, případně mezi nosem nad obočím, viditelná únava očí. A to z mobilu. Nikde jinde. Do toho přes týdne mi už teče krev z nosu, nebotekla - vyřešeno na ORL s tím, že jsme nachlazená. Což mi nepřijde nic mi není…
Zkoušela jsme i napařování a nic. :nevim: jenomže stačí se podívat na mobil a bolest oči je hrozná. Někdy i při lezení a usínání :nevim:

Na očním jsem byla před pár měsíci a nic, vada se drží.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA