Bolest jizvy po nástřihu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lamicka
22.3.13 09:07

@Sluníčkonesvítí vsak jo :) muze to byt cokoliv, ale pokud mela zakladatelka rozsahle siti, tak to muze bolet i po roce. zaroven si ale myslim, ze mas pravdu v tom, ze psychika muze spatne zapracovat a clovek ziska pocit, ze nebude nikdy v poradku. ja sama s tim hrozne bojovala a rikala si, ze na to nesmim myslet.

• Citovat
  • Upravit
168
30.6.13 16:53

Sluníčkonesvítí Bráchovi říkali že je taky vše v pořádku a že mu vlastně nic není a už dva roky je mrtev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
30.6.13 17:01
@-Sára píše:
Já jsem sice od porodu 2 roky, ale taky jsem měla obrovské šití-moc to bolelo, kojila jsem jen vleže, nepomohl mi ani kruh na sedění asi 2 měsíce jsem u jídla stála páč mě to furt bolelo. Dodneška tam mám takovou bouličku po šití, vypadá to hnusně. Co zkusit poptat se v lékarně možná by ti na to něco dali co by ti tu bolest zmírnilo.

já jsem půl roku po šití a udělala se mě taky boulička bolí :roll: jako prase :zed: :zed: a co se týče nástřihu tak doktorka do mě střihla dohromady 4krát a vždy mimo kontrakci či tlačení tkže jsem vždy ucukla jak střihla a tím to ještě více natrhla po porodu placenty prohlásila že to musí sešít doktor z chíry že se bojí aby mi něco neprovedla se střevama(nechápu proč si to nenechala pro sebe dost mě to vyděsilo) přišel dr z chíry a povídá no paní by se měla uspat ale ona to zvládne :pocitac: :pocitac: :pocitac: v životě jsem takhle moc nebrečela, neprosila, nenadávala muselo mě držet pět lidí do ted se v noci budím hrůzou že se to opakuje :cert: :cert: :cert: takže tě pplně chápu a kdo nezažil at nesoudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
2.7.13 14:27

Mohu se zeptat, jestli hnisající jizva po nástřihu (3 týdny) je v pořádku? Asi tři dny mě opět jizva docela dost bolí, tak jsem dneska po delší době ledovala a pak mi vyteklo trošku hnisu (stalo se to již podruhé od porodu)… Tak nevím, mám s tím zajít? Navíc se mi zdá, že se jizva moc nehojí, je pořád taková nateklá… Jinak poctivě dodržuji hygienu, oplachuji řepíkem a všechno, takže tím to určitě nebude… Děkuji za radu- zase nechci zbytečně plašit a chodit kvůli tomu ke gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí