Bolest po cystoskopii

Anonymní
11.12.18 20:48

Bolest po cystoskopii

Ahojky, prosím o anonym. Včera jsem byla pro opakovane záněty močového měchýře na urologii. Vše OK, ale šla jsem na dvě vyšetření močové trubice. Ve zprávě píšou cystoskop takže asi cystoskopie, nevyznám se v tom… Dneska mě bolí břicho jak při zánětu, bolí mě silene bok, mám nafouklé břicho a musím furt na wc. Je to normální? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9209
11.12.18 20:55

Ahoj, no je možné, že ti to tam podráždili, nebo se tam zavlekla nějaká infekce… nevím. Já na cystoskopii byla několikrát a podobné problémy jsem po ní nikdy neměla. Piješ hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.18 21:00

@Lollitka děkuji moc :) piju dost. Mě už to hrozne palelo po vyšetření a silene mě bolel začátek curani a dost mě to bolelo i při vyšetření, tak nevím… Achjo

• Citovat
  • Upravit
9209
11.12.18 21:03

A co ti řekli jako závěr vyšetření? Neměla jsi zánět i v době, co ti ten výkon dělali, když píšeš, že ti to dělali pro opakované záněty? To, že to bolí po vyšetření je normální, to udává dost lidí, i ten začátek čůraní bolí, když člověk jde po cystoskopii čůrat. Mě bolelo jen samotné vyšetření trochu, ale pak už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.18 21:12

@Lollitka vše v pořádku. Takto. Mě to chodí vždy s menstruaci, která skončí. Začnou takovéhle bolesti, krev, tak dostávám léky a nikdo nic neřeší… Na urologii jsem byla poprvé a problémy sem neměla. Tak netuším :( děkuji moc, už mě to obtěžuje… ale je pravda, ze jsem byla v pátek na preventivce na gynekologii kde dělali cytologii, pak sem měla více sexu a včera ta urologie, omlouvám se za popis, jen jestli to není vším…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.18 21:20

@Lollitka jooo a mám problémy s candidou a plísní. Jsem po doouhodobe léčbě atb

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.20 13:11

Ahoj, byla jsem před dvěma týdny na cystoskopii. Vše ok, vyšetření taky proběhlo vcelku bez bolesti, pak samozřejmě první den trošku pálilo po čůrání.
Brala jsem pak ještě týden vaginální globule ATB (to bylo k tomu).
Odevzdávala jsem moč na kontrolu, výsledky příští týden.
Jenže mám od té cystoskopie takové divné pocity po močení. Nevím, jak to popsat, ale zmizí to, až když se mi znovu naplní močák (ale pak musím zase na malou, že ano). Prostě pocit jakoby „otevřenosti“ té močové trubice, je to dost nepříjemné.
Jdu tam až za týden, takže to se zeptám, spíš jestli to můžu řešit už teď nějak. Piju brusinkový čaj a zobu urinal, ale to asi moc nepomůže. Říkám si, jestli tam nemám nějaké podráždění, ale zase už je to dva týdny :think:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.21 11:36
@Anonymní píše:
Ahoj, byla jsem před dvěma týdny na cystoskopii. Vše ok, vyšetření taky proběhlo vcelku bez bolesti, pak samozřejmě první den trošku pálilo po čůrání.
Brala jsem pak ještě týden vaginální globule ATB (to bylo k tomu).
Odevzdávala jsem moč na kontrolu, výsledky příští týden.
Jenže mám od té cystoskopie takové divné pocity po močení. Nevím, jak to popsat, ale zmizí to, až když se mi znovu naplní močák (ale pak musím zase na malou, že ano). Prostě pocit jakoby „otevřenosti“ té močové trubice, je to dost nepříjemné.
Jdu tam až za týden, takže to se zeptám, spíš jestli to můžu řešit už teď nějak. Piju brusinkový čaj a zobu urinal, ale to asi moc nepomůže. Říkám si, jestli tam nemám nějaké podráždění, ale zase už je to dva týdny :think:.

Ahoj, je to už dlouhá doba, ale mám naprosto stejný problém, prosím přešlo to potom, nebo jak jste řešila? Po urologické stránce jsem zdravá, moč negativní a nález cystoskopie v normálu. Mockrát děkuji. Může to být jen podráždění od cystoskopie a cévkování?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie