Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
delice píše:
My máme tento a je dobrý http://www.docsimon.cz/…acni-gel-42g
Ahojky,
ten jsem používala hrozně dlouho, ale loni mi najednou nějak nesedl, jakoby se začal žmolkovat… Pak jsem začala používat gel od Altermedu
http://www.obchod-zdravi.cz/…00-ml-i1128/
a ten je v poho
Ahoj.Po pohlavním styku s přítelem mám pálení při močení a občas to trošku i svědí..je to asi týden, co se toto děje..Nikdy předtím jsem to neměla. Jsem sice po potratu ale je to už 3 měsíce a na gynekologii mi řekli, že jsem v pořádku. Ale je fakt, že jsem byla nedávno nastydlá. Poradíte mi někdo co s tím? ![]()
No třeba můj partner nesmí „do mě“ ale těsně před ho vytáhnout, jinak mám taky šílený problémy
Pak jsem začala používat čípky na noc Gyntima a pomohlo to. Třeba obden to stačí ze začátku.
Mám podobný problém, je mi 17 svuj první sex jsem měla zhruba před 3 týdny kdy o tom partner věděl- docela dost jsem krvácela, ale na druhý den bylo vše v pohodě a žádné další problémy nebyli.. Včera mě můj přítel chtěl udělat rukou ne že by to nebylo příjemné ale místama to až bolelo, poté ho do mě párkrát zasunul a ukončili jsme to ještě něž jsme se „uvělali“.. Po styku jsem měla nepříjemný pocit a natekl mi levý stydký pysk, který zhruba po 3 hodinách splasknul, dále mě provázeno nepříjemné pálení při močení, které ale také zmizelo po pár hodinách, dnes už jen občasná bolest při chůzi, nebo při prohmatání.. Mužu se zeptat co to způsobilo? případně co dělat?
@Anonymní píše:
Mám podobný problém, je mi 17 svuj první sex jsem měla zhruba před 3 týdny kdy o tom partner věděl- docela dost jsem krvácela, ale na druhý den bylo vše v pohodě a žádné další problémy nebyli.. Včera mě můj přítel chtěl udělat rukou ne že by to nebylo příjemné ale místama to až bolelo, poté ho do mě párkrát zasunul a ukončili jsme to ještě něž jsme se „uvělali“.. Po styku jsem měla nepříjemný pocit a natekl mi levý stydký pysk, který zhruba po 3 hodinách splasknul, dále mě provázeno nepříjemné pálení při močení, které ale také zmizelo po pár hodinách, dnes už jen občasná bolest při chůzi, nebo při prohmatání.. Mužu se zeptat co to způsobilo? případně co dělat?
Ahojte…me se tohle stalo vcera uplne to same nateklo mi to cele dole.. a nevim jestli je to tim ze me partner mozna trochu natrhl a hned na to jsme pouzili gel.. vazne nevim proc..
po 3 mesici jsme spolu spali pac jsme do ted meli vztah na dalku..
(uz jsme konecne spolu navzdy haha)
nicmene dnes uz je to lepsi ale Rano po sexu to zase stipalo.. a sotva muzu sedet..
poradte prosim.. natt
Zasla bych na gyndu, rozhodne kdyby se to opakovalo sla bych na gyndu.
Bohuzel ziju ve Velke Britanii a tady to nejak neresi jakoze zdravotnictvy je tu na prd..uz je to lepsi ale porad to stipe kdyz pritel chce do me..mozna je to lubriganem no..
![]()