Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Třeba je nedostatečně zvlhčená, může používat lubrikační gel. Z toho co píšeš, tak to vypadá, že jí tolik nepřitahuješ. ![]()
Příspěvek upraven 28.04.24 v 17:48
Může mít nějaký blok v sexu. Nebo to bolí, pokud ho máš velkého. Mně to také bolívalo a neužívala jsem si to. Opravdu to není pro všechny ženy výhra.
Ale k tomu máme málo informací.
@Anonymní píše: Více
Souhlas, mam stejnou zkusenost ![]()
Kazdopadne muze bejt chyba uz u předehry.. treba se ji to nelibi, malokterej chlap to umi..a málokterá zenska si treba rekne jak se ji to libi
zkusila bych si o tom promluvit vic do hloubky..
Já jsem s manželem již mnoho let a nikdy problém nebyl. Najednou nenápadně postupně začal být problém, kdy jsem v určitých polohách cítila bolest jako kdyby píchnutí/bodnutí nožem. Nakonec se to postupně stupňovalo, kdy už to bolelo vždy a sex byl kvůli té bolesti v podstatě téměř nemožný v jakýchkoliv polohách
a ještě jsem po sexu i dost často krvácela, což s tím samozřejmě souviselo
asi si každý dokáže představit, jak nemožně jsem se cítila ![]()
Dopadlo to tak, že mi na gyndě zjistili „problém“ s děložním hrdlem a musela jsem na operaci, protože tam byly rakovinotvorné změny. Naštěstí vše dobře dopadlo a téměř rok po operaci už byl sex zase jako dříve ![]()
Záleží tedy na tom, kde přesně a jak jí to bolí. Třeba má problém s děložním čípkem, to může mít mnoho žen. Ale je v tom velmi důležitá komunikace
pokud to nechce řešit s tebou, ať se o tom zmíní alespoň na gyndě. Ale to si musí nejdříve umět přiznat, že má nějaký problém ![]()
Vzhledem k informacím v příspěvku prosím o zachování anonymu. Děkuji za pochopení.
Zdavím dámy,
Prvně bych se rád omluvil že jsem se jako muž infiltroval do vašeho fóra ale zdejší diskuze na mě mnohokrát vyskočili při hledání odpovědí na google a často i pomohly. Navíc je to téma se kterým mi chlapi moc neporadí.
Se současnou přítelkyní jsme spolu cca rok a ikdyž je vše ostatní naprosto super tak nám to moc nefunguje v posteli. Už od samého začátku spolu spíme max 1× za měsíc, někdy ani to ne.
Nebojte, nepřišel jsem si stěžovat že mi to chybí, problém je v tom že si myslím že přítelkyni ten sex bolí. Dávám si záležet u předehry a počkám až je tam dole správně vlhko ( nevím jak to lépe vysvětlit).
Problém je v tom že jí vidím na obličeji že ji to bolí, několikrát jsem se jí na to ptal ale vždycky to popřela. Naposledy jsem byl teda neodbytnější a přiznala že ji to vevnitř trochu bolí ale hned zas tvrdila že to k tomu patří a bez toho to nejde 🙄
Co si o tom myslíte vy? U žádné předchozí holky jsem s ničím takovým neměl problém. Je to opravdu normální?
Vím že mi poradíte že si o tom musím promluvit hlavně s ní a udělám to. Jenom se jí o tom očividně moc nechce bavit tak bych první rád zjistil jestli je to běžné nebo máme někde problém 🤷♂️