Bolest při močení a krev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
19.9.15 12:25

Příznaky vypadají na zánět močových cest, dostaneš antibiotika a bude to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.9.15 16:31
@Anonymní píše:
Dobrý den,
předem děkuji za anonym. Jde o intimní zdravotní problém.
Už několik dní jsem cítila na konci močení podivný tlak, včera tlak přešel v bolest, která nebyla nijak výrazná, ale dnes už to bolí poměrně hodně. Vždy až ke konci močení. Také se mi chce na záchod velmi často a náhle. Včera mi dokonce troška omylem utekla - z ničeho nic se mi začalo velmi chtít, říkala jsem si, to ještě chvilku vydržím, a pak jsem jen cítila, že už to samovolně ukapává. :nevim:
Teď naposledy jsem na papíru vyděla růžovou skvrnu, takže mám obavu, že už to jde i s trochou krve.
Zatím jsem nasadila urologický čaj a pojídám brusinky, držím se v teple. Co mohu dělat dále? Třeba nahřívat břicho termolahví? Co dělat, pokud v moči bude i nadále krev a bude to bolet? Mám čekat do pondělí k doktorce, nebo jet na pohotovost?
A pokud se bude bolest při močení stupňovat, pomůže třeba ibalgin?
A pokud půjdu na pohotovost/k urologovi - jaké mě čeká vyšetření? Něco jako na gyndě?Omlouvám se za nechutný popis, ale nikdy jsem s tímto nemarodila a mám z toho strach.

Můžu se jenom zeptat, jak jste v nemocnici dopadla. Jestli si vás tam nechali a co vám dělali za vyšetření apod. děkuji za každou informaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí