Bolest prsou mimo menstruaci?

317
3.10.14 12:32

bolest prsou mimo ms

Zdravím :mavam: chci se Vás zeptat jestli nemáte zkušenost s bolestí prsou mimo MS? mě od včera začala bolet prsa včera míň dneska už celkem dost, vždy mě bolí až tak 4-5 dní před MS jsem teď 20DC a MS by měla být až 29-31dc :think: nikdy mě takhle brzo nebolely a tak mě napadlo zda to nemůže být příznak těhu? :)
kdy v těhu Vás začaly bolet nebo jak dlouho po styku? předem díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
3.10.14 12:35

@emia může to být příznak těhotenství, ovulace ale taky ani jedno z toho :) U prvního těhotenství mě prsa bolela kolem 4tt, u druhého vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
3.10.14 12:41

@emia me prsa nekdy bolej tyden před ms a nekdy i od ovulky az do ms, samozrejme to může byt i priznak těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
3.10.14 12:43

Takže 50/50 :D tak to hold budu muset počkat zda MS dorazí či ne, v ovulce mě právě nebolí vubec tak sem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.18 21:23

Ahoj všichni :) mám takoví dotaz :D včera sem začla pociťovat na dotek bolest prsou dneska mě bolí o trošku víc na dotek a přijde mi že pravé prso na dotek bolí víc než levé :think: no je to asi 9 dní od sexu s přítelem snažíme se o Mimi já jen jestli je tu naděje nějaká že bych mohla být těhotná test si zatím nechci dělat za 9 dní mám dostat Ms většinou mě prsa bolí týden před menstruaci :oops: má někdo zkušenosti takové? Budu ráda za cokoliv děkuji..a ještě něco měla jsem takové nepříjemné něco jako křeč v pravém prsu…a zrovna tet mi přijde že práve prso je těžší než levé achjo tak vám budu vděčná za cokoliv děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
28.5.18 23:04

Taky to tak mám už delší dobu, prsa bolí a tehu nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 11:35

Bolest prsou mimo ms

Ahoj, chtěla bych se zeptat, mám takový problém, měla jsem menstruaci kratší než obvykle, jsem zvykla ji mít třeba 5-6 dní a najednou jsem ji měla 3 dny jeden den nic a pak se zase na jeden den vrátila a zase nic.
Od toho dne, kdy skončila se mi o hodně zvětšila prsa až jako kdyby natekla a jsou hodně citlivá až bolavá, jsou větší skoro o jedno číslo… samozřejmě si toho všiml i přítel, že se o hodně zvětšila.. :nevim: těhotenský test jsem si dělala včera a byl negativní…
Holky prosím o radu, nemáte s tím někdo zkušenosti? Popřípadě mám vyhledat gynekoložku? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex