Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím
chci se Vás zeptat jestli nemáte zkušenost s bolestí prsou mimo MS? mě od včera začala bolet prsa včera míň dneska už celkem dost, vždy mě bolí až tak 4-5 dní před MS jsem teď 20DC a MS by měla být až 29-31dc
nikdy mě takhle brzo nebolely a tak mě napadlo zda to nemůže být příznak těhu? ![]()
kdy v těhu Vás začaly bolet nebo jak dlouho po styku? předem díky ![]()
@emia může to být příznak těhotenství, ovulace ale taky ani jedno z toho
U prvního těhotenství mě prsa bolela kolem 4tt, u druhého vůbec
@emia me prsa nekdy bolej tyden před ms a nekdy i od ovulky az do ms, samozrejme to může byt i priznak těhotenství
Takže 50/50
tak to hold budu muset počkat zda MS dorazí či ne, v ovulce mě právě nebolí vubec tak sem zvědavá ![]()
Ahoj všichni
mám takoví dotaz
včera sem začla pociťovat na dotek bolest prsou dneska mě bolí o trošku víc na dotek a přijde mi že pravé prso na dotek bolí víc než levé
no je to asi 9 dní od sexu s přítelem snažíme se o Mimi já jen jestli je tu naděje nějaká že bych mohla být těhotná test si zatím nechci dělat za 9 dní mám dostat Ms většinou mě prsa bolí týden před menstruaci
má někdo zkušenosti takové? Budu ráda za cokoliv děkuji..a ještě něco měla jsem takové nepříjemné něco jako křeč v pravém prsu…a zrovna tet mi přijde že práve prso je těžší než levé achjo tak vám budu vděčná za cokoliv děkuji
Ahoj, chtěla bych se zeptat, mám takový problém, měla jsem menstruaci kratší než obvykle, jsem zvykla ji mít třeba 5-6 dní a najednou jsem ji měla 3 dny jeden den nic a pak se zase na jeden den vrátila a zase nic.
Od toho dne, kdy skončila se mi o hodně zvětšila prsa až jako kdyby natekla a jsou hodně citlivá až bolavá, jsou větší skoro o jedno číslo… samozřejmě si toho všiml i přítel, že se o hodně zvětšila..
těhotenský test jsem si dělala včera a byl negativní…
Holky prosím o radu, nemáte s tím někdo zkušenosti? Popřípadě mám vyhledat gynekoložku? Děkuji