Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, holky je to trapné, ale rok se pokoušíme o miminko, jenže když přítel se do mě… tak to okamžitě ze mě všechno vyteče a to se ani nemusím pohnout…
Takhle asi nikdy neotěhotním co?
nějaké rady? ![]()
@loss kamarádka si dávala pod zadek polštář- i při sexu, aby byla trochu zakloněná
@kvaček píše:
@loss kamarádka si dávala pod zadek polštář- i při sexu, aby byla trochu zakloněná
zkoušela jsem také, ale stejně to šlo okamžitě ven ![]()
To je normální, že část vyteče
..samo po aktu se doporučuje polštář pod zadek a půl hodinky ležet ![]()
@pikola píše:
Ale otehotnispovesit za nohy mozna
de to ven dřív než bych ty nohy dala nahoru…
@loss tak ten konec zakončujte v jiné poloze, né typu ty hore ![]()
To je normalni ze to vytece.. Staci prece jedna mrska
ja nemela problem, ale ve filmech delaj svicku a nekde jsem zaslechla ze poloha na ctyrech ![]()
A co by to mělo jiného dělat? Zákon gravitace je jasný, prostě to teče dolů.
Je to naprosto normální, spermie tam zůstávají, to se ti jen zdá, že všechno z tebe vyteče. Jo, můžeš dělat stojky, po sexu ležet nebo si dávat zadek pod polštář, ale opravdu to není nutné. Spermie to zvládají i bez těchto „opatření“.
Tak vytect tohotrochu musi, ale chces li aby maximum zustalo uvnitr, takpoloha zezadua pak sup rovnou nohy hore… ale neboj, bude to v pohode… ![]()
Vsecko nevytece neboj, navic se podle me okamzite rozbehnou k vajicku ![]()
@loss píše:
Ahoj, holky je to trapné, ale rok se pokoušíme o miminko, jenže když přítel se do mě… tak to okamžitě ze mě všechno vyteče a to se ani nemusím pohnout…Takhle asi nikdy neotěhotním co?
nějaké rady?
hele asi to byla nahoda, ale nam se to podarilo temer po roce a pul, taky jsem delala svicku a podobne kraviny
pak jsem ruzne hledala co delat no a nekde jsem cetla ze si dotyctna stricila dovnitr prst.. a jakoby to tam zatlacila
ze ji to rekla kamaradka ktera po tom otehotnela tak to zkusila a zadarilo se, ja to taky zkusila
a uz tomu stvorenicku je 5mesicuuu
ale asi nahoda ![]()
@loss já se šla vždycky hned po tom vysprchovat a čekám třetí dítě. V tom to asi nebude
.