Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky…snazite se uz dlouho a ted zase opet cekate na testovani?? Testuje nekdo driv.?? Ja to snad uz nevydrzim a budu zase testovat. Snazim se o mimi uz nekolik mesicu a porad nic. Vsichni rikaj nemysli na to jenze cim dyl to trva tim vic na to myslim. Ted cekam ms 11.10. A uz chci zacit testovat i kdyz vim ze je to brzy…Mate nekdo stejny problem?? Driv jsem pred ms mela ruzny tehu priznaky…ted vubec nic
Já čekám od revize v květnu na 6. menses, snažíme se hned od první ms po revizi, takže pět cyklů
a teď jsem to měla dostat v neděli a jen lehké špinění a pak už nic ![]()
Dnes jsem testovala a negativní. Menses ale nikde, to špinění menses být nemohla.
Já netestuji před termínem ms, frustruje a deprimuje mě vidět bílej test, testuji až když už si myslím, že MUSÍ
být něco vidět.
Hlasim se do klubu
snazime se uz rok
testuju pred terminem ms kvuli spatne srazlivosti krve, ted mi testovani vychazi kolem 20. rijna ![]()
Ty jo tak to drzim palce..aby se nedostavila. Treba je na test brzy, mohla jsi mit ovulku pozdeji. Presne jak rikas netestovat driv, aaleee kdyz je to tak tezky cekat a cekat ![]()
Ahojky…a kdy jsi mela ovu…snad na konci mesice budeme tehu…pro nas co cekame tak dlouho je to fakt uz ![]()
Jednou to prijit musi..:-) Holky drzte se ted nam to vyjde. Ja asi zkusim testnout o vikendu ![]()
Ahoj holky. Já čekám ms 12.10., ale nevím, jak a jestli byla ovulka. Testovala jsem až teď v pondělí a úterý a byly tam slabší čárky, dneska už žádná, takže možná byla o víkendu. Zkoušíme to teďka poprvé, takže si moc šance nedávám, ale co kdyby. ![]()
@martaska ogo tak to budeme vyčkávat společně ![]()
Tak to mame stejne ![]()
takze drzim palecky aby nam uz neprisla
.budes testit driv nez cekas ms..? Nikdy nevis treba i na poprve to vyjde vsak proto se rika, ze staci kapicka…jen asi u me jsou potreba vodopady ![]()
Kazdopadne se zase nemuzu dockat testiku…
@martaska ogo asi počkám, radši si ani nebudu kupovat test, protože bych ho hnedka očurávala
Budu držet pěsti, ať se pak můžeme přesunout do těhotných! ![]()
Děláš si ovu testy, nebo to poznáš?
Ahoj holky, mohu se přidat? Pokud MS nepřijde, v co doufám, tak budu testovat 17.
@Lukyna79 taky budu držet pěsti, ať se potvora nedostaví. A ovu už jsi měla, nebo očekáváš teprv?
@Flay Mela, o víkendu…potvrzeno testem
A ještě jsem objednaná k MUDr., prý udělá test z krve jestli k ni opravdu došlo, ale pokud vyjde test pozitivní, tak je pravděpodobný, že došlo. Mám to spojený s prevencí.
Ahoj mohla bych se k vam pridat testovat budu cca 12.10.kdyz potvora neprijde ![]()