Testování říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2498
3.10.14 09:03

@martaska ogo drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
3.10.14 09:09

@maminka petra ahoj ja pri dcerce trpela akne, jak blazen..osypala jsem se vrchem-spodem… :,( bylo to sileny…jinak drzim palecky i tobe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.14 09:29
@Zannkaa píše:
@maminka petra ahoj ja pri dcerce trpela akne, jak blazen..osypala jsem se vrchem-spodem… :,( bylo to sileny..nak drzim palecky i tobe :kytka:

Dekuju jen doufam ze ms neprijde za 9 dni a pak bude vs ok. Preji vsem co budou testikovat nebo uz to nevidezel tak aby na testiku nasly // treba i dusika ten je taky pozitivni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
3.10.14 09:34

@maminka petra a nechceš zkusit test? Třeba by už něco bylo vidět, když máš takové příznaky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
3.10.14 09:41

@maminka petra ja budu testovat okolo 15-18.10 mozna i driv, kdyz to nevydrzim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.14 09:43

Holky i kdyz sem maniak na testiky tak.ted se nedostanu do lekarny malej je nemocny takze koupim testim az pujden na kontrolu k.dr a to je 10 ale ani nevite jak me to zere :mrgreen: uz bych testovala o sto sest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.14 09:45
@Zannkaa píše:
@maminka petra ja budu testovat okolo 15-18.10 mozna i driv, kdyz to nevydrzim :mrgreen:

A kdy by ti mela prijit ms tak.uz do predu preji aby si nasla na testiku // nebo aspon dusiky ty jsou taky k necemu dobry a pak aby bylo vs ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
3.10.14 09:46

Tak to vypadá dobre ty praní dvorce, to by mohlo byt tehu :) me ted trhali osmičku, tak sem četla, ze paralen si mužů vzít??:) sice na sobě žádné příznaky nevidím, ale nechci nic riskovat :)

Dneska bude zase tuleni :hug: juch

Krásný den všem, ja dnes stavím narozky, tak si budu prát, at se nam t všem povedeeeee :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
3.10.14 09:57

@maminka petra prave ze toho 18.10…HA jsem vysadila v srpnu a i pres ti mi to zatim vychazelo +- na den presne..tak se uvidi..je to prvni mesic a nedavam tomu moc sanci..i kdyz me od posledni ms poboliva v brisku do toho jsem onemocnela a beru antibiotika, ktere doberu pristi tyden a i kvuli tomu nemuzu brat listovku, aby se nesnizily ucinky…mam zacit az po vysazeni antibiotik, ale nevim nevim..prijde mi ze mi nezabiraji a distanu dalsi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
3.10.14 09:59

@Katynka111 vsechno nejlepsi k narozeninam, a at se splni pranicko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
3.10.14 10:20

@Katynka111 všechno nejlepší :dance:

Jinak se k vám ženský přidávám, budu testovat 10.10., což je příští víkend a už teď jsem napnutá jak kšandy…někdy mám pocit, že mám spoustu příznaků, ale už se snažíme od května a mám pocit, že každý měsíc jsem něco cítila a nakonec dorazila potvora červená, takže tomu nepřikládám moc význam…na konci listopadu jedu na preventivní prohlídku k doktorovi, tak když to do tý doby neklapne, asi se poradím jak tomu malučko pomoci…
Mám dlouhý cykly, takže jsem už dneska přibližně desátý den od ovulky, máte pocit, že má cenu testovat…já myslim, že ne, ale někdo třeba už tvrdí, že měl ducha, tak nevím…nechci se zbytečně stresovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
3.10.14 10:56
**@maminka petra
ja vim..dekuji za podporu, nemyslela jsem tebe s detmi…ja bych klido jeste dve..:-)
Tak pokud netrpis akne…tak se rika, ze pri tehu se kazi plet…budu taky drzet palecky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
3.10.14 11:14

@Katynka111 vse nej nej nej ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
3.10.14 13:53

Dekuji moc holky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.14 14:45
@Katynka111 píše:
Dekuji moc holky :srdce:

Vse nej nej nej a at hlavne najdes na testiku ty // a jsi stastna vsichni se dockame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí