Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, od meho 3 potratu v breznu jsme se tento cyklus zacali opet poctive snazit
MS mam pravidelnou, kazdy mesic ovu v tech samych dnech - 11 DC - snažení bylo 4-6-8-10-12-15 DC - dnes jsem 5 DPO a mam 10 dni do MS (mam dlouhou lutealni fazi)…
Dnes me zacaly jemně pálit bradavky ale na dotek neboli, bolí mě podbřišek, chvíli zimnice a pak zas návaly horka… Určitě to nevydrzim az do vynechani MS…
Jaky DPO budete testovat??? My tu mame testy pouze s citliv 25 tak asi musim pockat dele, ze
Ahoj holky, ja teda zatim nevim kdy mam ovulku, nevěřím nic, ale zitra zkusím testovat a uvidíme ![]()
@Linda RICCIONE hele já budu testovat asi 9DPO.to jsem měla minulý těhu už test pozitivní.:) stejně bych to dýl nevydržela. už teď je to nekonečný.:/
Holky tak ja mam uplne snehobilo…totalka vymalovano ![]()
Ms ma prijit 10tyho…ale uz citim ze prijde..:'(:-(
Ahoj holky taky se přidávám nevydržela jsem to a testla dnes rano a nic snehobílo mam 6 dni do ms do ty prvni a když nepríjde budu cekat na tu druhou a testit az tak koncem října zacatku listopadu nevzdavam to a vyto take nevzdavejte ![]()
@maminka petra píše:
Ahoj holky taky se přidávám nevydržela jsem to a testla dnes rano a nic snehobílo mam 6 dni do ms do ty prvni a když nepríjde budu cekat na tu druhou a testit az tak koncem října zacatku listopadu nevzdavam to a vyto take nevzdavejte
PS : nasadím zas kontryhel cajicek a malinikovej na ovulku a koupim listovku
@maminka petra listovku beru porad a asi od soboty nasadim taky kontryhel
Zitra rano jdu na gyndu…treba budu moudrejsi…mozna by mi mohla rict jestli se ms blizi ze ano??
@martaska ogo píše:
@maminka petra a malinik je na ovulku??
Maliníkový čaj
Maliníkový čaj podporuje tvorbu ovulačního hlenu. Ovulační hlen se vyskytuje v době několika dní před ovulací, po ovulaci mizí. Měl by být hojný, táhlý (možnost roztáhnout cca 5 cm mezi prsty). Ovulační hlen poskytuje příznivé prostředí pro spermie, umožňuje, aby déle přežily a rychleji se pohybovaly směrem k vajíčku. Dále maliník pomáhá s bolestivou menstruací. Čaj se pije od 1DC do ovulace. Po ovulaci je třeba pití čaje vysadit, jelikož maliník podporuje děložní stahy, což je po ovulaci, kdy se embryo snaží zahnízdit nežádoucí.
Čaj se rovněž nesmí užívat ani v průběhu těhotenství až do 35. týdne. Po 35. týdnu se naopak pití maliníkového čaje doporučuje pro podporu děložních stahů a usnadnění porodu.
Více zde: http://www.mrnous.com/…-otehotneni/
Kontryhelový čaj
Kontryhel je nejpoužívanější bylina pro posílení ženských pohlavních orgánů. Kontryhelový čaj obecně působí na srovnání menstruačního cyklu a podporu růstu sliznice, tlumí menstruační bolesti a nadměrné krvácení. Pomáhá vyléčit zánětlivá onemocnění v podbříšku. Doporučuje se pít od 1DC do ovulace dvakrát denně 2dcl (užívejte čaje sypanné, nikoliv porcované, aby byla koncentrace účinných látek co nejvyšší). Kontryhel může podporovat děložní stahy, které jsou v době uhnízďování vajíčka nežádoucí, proto se nepije v luteální fáze ani v těhotenství. Čaj se pije maximálně 3 cykly po sobě, pak by měla následovat pauza. Kontryhel je vhodný také k regeneraci pohlavních orgánů po revizi dělohy.
Více zde: http://www.mrnous.com/…-otehotneni/
Ahojky můžu se přidat?
my se snažíme od března a zatím neúspěšně
teď MS ne(čekám) kolem 12-13.10., ovu nesleduju tak nevím kdy mám ale od 2.10. mě bolí dost prsa nejvíc na večer a po ránu přes den se to dá snýst, nikdy mě takhle brzy nebolely tak jsem zvědavá zda to vyšlo či ne ![]()
Holky, mě to mrzí, že vám to nevyšlo, ale snažte se a nevzdávejte to, třeba přece jen bude, však máte do ms času dost ![]()
@emia vítám tě
také čekám 12. a ovu jsem nehlídala, tak jsem napnutá jak kšandy.
Holky, na středu jsem objednaná na gyn, myslíte, že by už bylo něco poznat? Nebo pozná doktor, že jsem měla ovulaci třeba před 10 dny?