Testování říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.10.14 11:43
@martaska ogo píše:
Holky..diky za podporu..drzim vam vsem palecky at vam ta mrcha neprijde…
Ja pockam do soboty a pak uvidim…

děkujeme no mě by mela dorazit asi za 5 dni ale už sem jí napsala i-mejl at nechodí že ted na ni nemám čas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
7.10.14 13:19

@maminka petra
:-D super jen tak dal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
7.10.14 13:20

Do soboty kdy mam oficialni termin ms..neni nic ztraceno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 13:23
@martaska ogo píše:
Do soboty kdy mam oficialni termin ms..neni nic ztraceno…

přesně tak bud nad věcííí jsem s tebou :pankac: :pankac: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 13:25

Holky je nejaky tehu test s citlivosti 25 a jak se jmenuje nemuzu vyhledat na netu
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
7.10.14 13:35

Ahoj holky :mavam: můžu se také přidat? Snažíme se teprve druhý cyklus, takže chviličku. Vždycky jsem mívala krátké cykly 24, 21, ale i 18 dní. Teď jsem 26 DC, asi 12 DPO. MS měla být 4.10. ale zatím nic nedorazilo. Testovala jsem 4.10. a tt byl negativní. Takže pokud MS nedorazí, tak se chystám testovat zítra ráno. To bych měla být 13 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
7.10.14 13:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
7.10.14 14:04

Ahoj holky, můžu se taky přidat? Testovat začnu až kolem 20-teho, teď jsem poprvé testovala i ovulaci a naštěstí // jsem našla, ale 2 dny za sebou.. neměla jste to tak některá?? nevím který den by mohla být ovulace.. teplotu nemám šanci změřit správně, protože ráno mě vyhání z postele 19-měs. dcerka :-).. Jinak se snažíme 2. cyklus po nechtěném „celibátě“ po ZT v červnu s následnou revizí :-(.. tak snad se nám rychle zadaří znova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
7.10.14 15:12

@nachize Ahojky vubec netusim sama si s timhle nevim rady..:-( Ale asi ten den co ta kontrolni byla silnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
7.10.14 15:14

@narrate Drzim ti vsechny palce at uz nedorazi…tfuj, tfuj, tfuj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 17:05

No holky ja jsem fakt blbka a uz mi hrabe sla.jsem s malym ven a narazila na lekarnu tak.jsem sla. do ni a koupila si ten novy mamatest 10 abych mela doma na nedely no jenze uz byl.doma a ja si jeden udelala no a nejsem.si jista ale. myslim ze na nem vydim ducha ale.jde to. videt jen na denim svetle uz mi fakt hrabe a nebo to je jen ta ryska jsem. proste blazen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 17:18

Tady je no nevim nevim je to jeste mokry :nevim: :nevim: :nevim: vidite neco nebo mam halušky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
7.10.14 18:30

@maminka petra já to tam vidíííím!:) supeer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
7.10.14 18:35

@maminka petra je to tam :-D tichounce gratuluji…mamino
A kdy ma prijit ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 18:38
@martaska ogo píše:
@maminka petra je to tam :-D tichounce gratuluji…mamino
A kdy ma prijit ms

ms mi ma dorazit az v nedely no nevim cetla sem ze mamatest 10 dela falesne pozitivni tehu ale ja mam ten novy fialovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí