Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maminka petra píše:
Holky je pravda ke me domu moc nastev nechodi nemam moc kamaradek a ja se tady tak vykecam at to hezky neni dam si kaficko a je to jako kdyby vedle me sedela nejaka kamoska a kord splin mam nejvic kdyz jde malej spat od pul 10 dopoledne do 2 odpoledne to fakt nikdy neni co delat tak ctu ctu a ctu nekdo kdo by mi poradil nejakou super knizku o tehotenstvi snazeni atd o miminkach
Taky mi to pomáhá, třeba dnes večer jsem doma sama a je mi smutno, vlastně jinak by mi bylo smutno
Hele, knížek já mám fakt hafo, jsem totiž ujetá na prenatální období
…nově by to chtělo i to mimčo ![]()
@Lukyna79 píše:
kéž by
Nadeje umira posledni a kdyby to dopadlo tento mesic spatne tak budeme snazilky listopad a to uz bude tutovka
lekarny prasknou nejvetsi trzbou za tehu testiky ![]()
@maminka petra píše:
Nadeje umira posledni a kdyby to dopadlo tento mesic spatne tak budeme snazilky listopad a to uz bude tutovkalekarny prasknou nejvetsi trzbou za tehu testiky
to teda jo
vsechny kacky jdou na testiky
ja jsem fakt zvedava co mi rekne zitra ta mudr. Doufam ze nerekne ze ms prijdeee
@maminka petra @martaska ogo já už mám testík doma
…ale v říjnu ho možná nepoužiju
… Jak říkáte, naděje umírá poslední, ještě mám šest dní ![]()
@Lukyna79 píše:
@maminka petra @martaska ogo já už mám testík doma…ale v říjnu ho možná nepoužiju
… Jak říkáte, naděje umírá poslední, ještě mám šest dní
tak to ti drzim palecky…ja bych to nevydrzela…testikovala bych hned…:-D:-D
@Zannkaa @martaska ogo holky moc děkuju, i já vám… Ale jak jsem řekla, tenhle měsíc to na úspěch moc nevidím
cítím se úplně stejně jako vždy.
Holky mě dneska bolí lwvý vaječník..ale jsem 4DPO
a dneska začnu brát utroš kdyby náhodou ![]()
Holky tak jsem vylezla ze sprchy a vsimla jsem si ze mi ztmavly bradavky a tak trochu natekly prsa ted kdyz cucim na telku tak mam pocit ze me picha na prave strane podbrisku a zaludek mam trochu jako na vode…ale nevim jestli to neni psychicky tou zitrejsi nastevou doktorky…ja se fakt v sobe nevyznam… ![]()
@martaska ogo jj určitě
mám to pojištěný teplotou, ovu testy, a bolestmi vaječníku.
jako dneska mě nějak extra nebolí, spíš ho jen tak cítím… ![]()
@martaska ogo tmavší bradavky můžou signalizovat těhu
kéž by ti to vyšlo ![]()
@misa1967 dekuji,kdyby to tak bylo…zitra budu vedet vic…ja bych si to po ty tobe tak praala…i vam vsem