Testování říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
6.10.14 17:50
@maminka petra píše:
Holky je pravda ke me domu moc nastev nechodi nemam moc kamaradek a ja se tady tak vykecam at to hezky neni dam si kaficko a je to jako kdyby vedle me sedela nejaka kamoska a kord splin mam nejvic kdyz jde malej spat od pul 10 dopoledne do 2 odpoledne to fakt nikdy neni co delat tak ctu ctu a ctu nekdo kdo by mi poradil nejakou super knizku o tehotenstvi snazeni atd o miminkach

Taky mi to pomáhá, třeba dnes večer jsem doma sama a je mi smutno, vlastně jinak by mi bylo smutno :D Hele, knížek já mám fakt hafo, jsem totiž ujetá na prenatální období :D…nově by to chtělo i to mimčo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 18:17
@Lukyna79 píše:
kéž by :srdce:

Nadeje umira posledni a kdyby to dopadlo tento mesic spatne tak budeme snazilky listopad a to uz bude tutovka :srdce: lekarny prasknou nejvetsi trzbou za tehu testiky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
6.10.14 18:39
@maminka petra
@maminka petra píše:
Nadeje umira posledni a kdyby to dopadlo tento mesic spatne tak budeme snazilky listopad a to uz bude tutovka :srdce: lekarny prasknou nejvetsi trzbou za tehu testiky :srdce:

to teda jo :-D vsechny kacky jdou na testiky :-D ja jsem fakt zvedava co mi rekne zitra ta mudr. Doufam ze nerekne ze ms prijdeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.10.14 18:44

@maminka petra @martaska ogo já už mám testík doma :)…ale v říjnu ho možná nepoužiju :,(… Jak říkáte, naděje umírá poslední, ještě mám šest dní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
6.10.14 18:55
@Lukyna79 píše:
@maminka petra @martaska ogo já už mám testík doma :)…ale v říjnu ho možná nepoužiju :,(… Jak říkáte, naděje umírá poslední, ještě mám šest dní ;)

tak to ti drzim palecky…ja bych to nevydrzela…testikovala bych hned…:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
6.10.14 19:13

@Lukyna79 drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.10.14 19:32

@Zannkaa @martaska ogo holky moc děkuju, i já vám… Ale jak jsem řekla, tenhle měsíc to na úspěch moc nevidím :( cítím se úplně stejně jako vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
6.10.14 19:35

Holky mě dneska bolí lwvý vaječník..ale jsem 4DPO :roll: a dneska začnu brát utroš kdyby náhodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
6.10.14 19:43

@misa1967 ahojky a myslis ze jsi urco po ovu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
6.10.14 19:47

Holky tak jsem vylezla ze sprchy a vsimla jsem si ze mi ztmavly bradavky a tak trochu natekly prsa ted kdyz cucim na telku tak mam pocit ze me picha na prave strane podbrisku a zaludek mam trochu jako na vode…ale nevim jestli to neni psychicky tou zitrejsi nastevou doktorky…ja se fakt v sobe nevyznam… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
6.10.14 20:15

@martaska ogo jj určitě :) mám to pojištěný teplotou, ovu testy, a bolestmi vaječníku. :) jako dneska mě nějak extra nebolí, spíš ho jen tak cítím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
6.10.14 20:16

@martaska ogo tmavší bradavky můžou signalizovat těhu :) kéž by ti to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
6.10.14 20:42

@misa1967 dekuji,kdyby to tak bylo…zitra budu vedet vic…ja bych si to po ty tobe tak praala…i vam vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
6.10.14 20:46

@martaska ogo a jak dlouho se snažíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
6.10.14 21:01

@misa1967 dva roky…a intenzivne neco kolem roku