Testování říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
6.10.14 10:49

@martaska ogo to já právě také doufám, že doktor něco pozná, jdu ve středu. Tak pak dej vědět, jak jsi dopadla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.14 10:54

Ahoj, mohu se také přidat? dnes jsem 20dc,,6dpo. mám takový dotaz…už třetí den pocituji v děloze, jakoby takové stahy, spíše na čípku, je to tedy cítit, hlavně v noci, kdy jsem v klidu. má prosím někdo zkušenost? děkuji Lenka.

• Citovat
  • Upravit
215
6.10.14 11:13

@Flay Ahoj nevim, zitra tam jdu ja a budu zjistovat to same..:-) Dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 12:01

@misa1967

Kocko ja tu mam ale pouze tt citlivost 25, desitkovy nemame. Tak asi v patek 10.10 nebo v sobotu 11.10 skocim na krev (vysledky za dve hodiny)… To budu 10/11 dpo a mohlo by uz ukazat vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 12:02
@Anonymní píše:
Ahoj, mohu se také přidat? dnes jsem 20dc,,6dpo. mám takový dotaz…už třetí den pocituji v děloze, jakoby takové stahy, spíše na čípku, je to tedy cítit, hlavně v noci, kdy jsem v klidu. má prosím někdo zkušenost? děkuji Lenka.

Ahoj ja jsem 6 dpo a taky to tak mam, casteji chodim i na wc… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
6.10.14 13:25

@Linda RICCIONE tt 25 je ted ještě na nic.to ti neukáže… no kažopádně pokud si skočíš na krev je to lepšííí. to ti to ukáže už 10.den :) držíííím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.10.14 13:48

Vy si s tim testovanim pred ocekavanym dnem MS pokoj nedate :D Vcera jsem mela taky nutkani, ale dala jsem to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 16:04
@Lukyna79 píše:
Vy si s tim testovanim pred ocekavanym dnem MS pokoj nedate :D Vcera jsem mela taky nutkani, ale dala jsem to :)

jsem testovaci maniak a při každem testu kdyz delam brzy si rikam stejne tam nic nebude a pak se jen zasmeju ze sem mela pravdu ale mam lepsi pocit jsem blazen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.10.14 16:27

@maminka petra :D tak to já to mám naopak, já bych taky testovala, jenže já se nezasměju, jsem zklamaná. Teď určitě dřív testovat nebudu, protože to nejspíš neklaplo, nedošlo totiž k „pojistce“ :|…ale nikdy neříkej nikdy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 16:34
@Lukyna79 píše:
@maminka petra :D tak to já to mám naopak, já bych taky testovala, jenže já se nezasměju, jsem zklamaná. Teď určitě dřív testovat nebudu, protože to nejspíš neklaplo, nedošlo totiž k „pojistce“ :|…ale nikdy neříkej nikdy 8)

kdy tedy budes testit? uvidíš že bude vše pozitivní a když ne tak se spolu přesuneme do listopadu taky tomu moc nedavam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
6.10.14 16:53

@maminka petra já jsem s tím testováním stejně :D minule jsem testila od 8DPO.:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.10.14 17:14

@maminka petra no, původně jsem myslela, že až kolem 15., ale pokud bych MS nedostala, tak už asi 12. Jestli to bude tak jako každý měsíc, tak 10. začnu špinit a 12. se mi to rozjede :,(
Ale víš co je super?…že už je nás tady „x“ a některým to určitě klapne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 17:39
@Lukyna79 píše:
@maminka petra no, původně jsem myslela, že až kolem 15., ale pokud bych MS nedostala, tak už asi 12. Jestli to bude tak jako každý měsíc, tak 10. začnu špinit a 12. se mi to rozjede :,(
Ale víš co je super?…že už je nás tady „x“ a některým to určitě klapne :kytka:

presne tak urcite se nektera pochlubi s krasny tehu testikem na kterym budou // a nebo aspon dusik ktery bude silit a nebo v tech stastlivkach budeme i my :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 17:42

Holky je pravda ke me domu moc nastev nechodi nemam moc kamaradek a ja se tady tak vykecam at to hezky neni dam si kaficko a je to jako kdyby vedle me sedela nejaka kamoska a kord splin mam nejvic kdyz jde malej spat od pul 10 dopoledne do 2 odpoledne to fakt nikdy neni co delat tak ctu ctu a ctu nekdo kdo by mi poradil nejakou super knizku o tehotenstvi snazeni atd o miminkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.10.14 17:47
@maminka petra píše:
presne tak urcite se nektera pochlubi s krasny tehu testikem na kterym budou // a nebo aspon dusik ktery bude silit a nebo v tech stastlivkach budeme i my :srdce:

kéž by :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital