Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martaska ogo to já právě také doufám, že doktor něco pozná, jdu ve středu. Tak pak dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
Ahoj, mohu se také přidat? dnes jsem 20dc,,6dpo. mám takový dotaz…už třetí den pocituji v děloze, jakoby takové stahy, spíše na čípku, je to tedy cítit, hlavně v noci, kdy jsem v klidu. má prosím někdo zkušenost? děkuji Lenka.
@Flay Ahoj nevim, zitra tam jdu ja a budu zjistovat to same..:-) Dam vedet
Kocko ja tu mam ale pouze tt citlivost 25, desitkovy nemame. Tak asi v patek 10.10 nebo v sobotu 11.10 skocim na krev (vysledky za dve hodiny)… To budu 10/11 dpo a mohlo by uz ukazat vid
@Anonymní píše:
Ahoj, mohu se také přidat? dnes jsem 20dc,,6dpo. mám takový dotaz…už třetí den pocituji v děloze, jakoby takové stahy, spíše na čípku, je to tedy cítit, hlavně v noci, kdy jsem v klidu. má prosím někdo zkušenost? děkuji Lenka.
Ahoj ja jsem 6 dpo a taky to tak mam, casteji chodim i na wc… ![]()
@Linda RICCIONE tt 25 je ted ještě na nic.to ti neukáže… no kažopádně pokud si skočíš na krev je to lepšííí. to ti to ukáže už 10.den
držíííím palce!
Vy si s tim testovanim pred ocekavanym dnem MS pokoj nedate
Vcera jsem mela taky nutkani, ale dala jsem to ![]()
@Lukyna79 píše:
Vy si s tim testovanim pred ocekavanym dnem MS pokoj nedateVcera jsem mela taky nutkani, ale dala jsem to
jsem testovaci maniak a při každem testu kdyz delam brzy si rikam stejne tam nic nebude a pak se jen zasmeju ze sem mela pravdu ale mam lepsi pocit jsem blazen
![]()
@maminka petra
tak to já to mám naopak, já bych taky testovala, jenže já se nezasměju, jsem zklamaná. Teď určitě dřív testovat nebudu, protože to nejspíš neklaplo, nedošlo totiž k „pojistce“
…ale nikdy neříkej nikdy ![]()
@Lukyna79 píše:
@maminka petratak to já to mám naopak, já bych taky testovala, jenže já se nezasměju, jsem zklamaná. Teď určitě dřív testovat nebudu, protože to nejspíš neklaplo, nedošlo totiž k „pojistce“
…ale nikdy neříkej nikdy
kdy tedy budes testit? uvidíš že bude vše pozitivní a když ne tak se spolu přesuneme do listopadu taky tomu moc nedavam ![]()
@maminka petra já jsem s tím testováním stejně
minule jsem testila od 8DPO.:D
@maminka petra no, původně jsem myslela, že až kolem 15., ale pokud bych MS nedostala, tak už asi 12. Jestli to bude tak jako každý měsíc, tak 10. začnu špinit a 12. se mi to rozjede ![]()
Ale víš co je super?…že už je nás tady „x“ a některým to určitě klapne ![]()
@Lukyna79 píše:
@maminka petra no, původně jsem myslela, že až kolem 15., ale pokud bych MS nedostala, tak už asi 12. Jestli to bude tak jako každý měsíc, tak 10. začnu špinit a 12. se mi to rozjede
Ale víš co je super?…že už je nás tady „x“ a některým to určitě klapne
presne tak urcite se nektera pochlubi s krasny tehu testikem na kterym budou // a nebo aspon dusik ktery bude silit a nebo v tech stastlivkach budeme i my ![]()
Holky je pravda ke me domu moc nastev nechodi nemam moc kamaradek a ja se tady tak vykecam at to hezky neni dam si kaficko a je to jako kdyby vedle me sedela nejaka kamoska a kord splin mam nejvic kdyz jde malej spat od pul 10 dopoledne do 2 odpoledne to fakt nikdy neni co delat tak ctu ctu a ctu nekdo kdo by mi poradil nejakou super knizku o tehotenstvi snazeni atd o miminkach
@maminka petra píše:
presne tak urcite se nektera pochlubi s krasny tehu testikem na kterym budou // a nebo aspon dusik ktery bude silit a nebo v tech stastlivkach budeme i my
kéž by ![]()