Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misa1967 taky se nemůžu dočkat. Už mám i vyhlídnutý kočárek, ale líbí se mi již nějaký ten pátek, a to sem dítko ani v té době neplánovala
Máš i případně jména? Já už nad tím přemýšlím, já vím, jsem jak blázen, ale moc se těším. ![]()
snad nebudou problémy a všem nám to půjde jak po másle.
@Flay
kočárek teda ještě vybranej nemám. ale kamarádka si teď jeden koupila, je nádhernej, ale stál 25000
takže sem si nechala zajít chuť ![]()
a doufám, že budeme mít holčičku Nikolku, nebo kluka Adámka.:)
a ty?
no musíš věřit, že to bude dobrý. a kdy ste se začli snažit?
@misa1967 Teď je to první měsíc. Přítel má takové zvláštní příjmení, takže u nás to bude se jménem horší. Takže to bude hodně těžké vybírání, protože se mi jich líbí spoustu, jenomže jen minimum zní dobře ![]()
@Flay
tak s tím příjmením to máme podobně. taky se nám ledacos nehodí ![]()
Ahoj holky tak se jdu s vami poradit ja dneska mam tedy dost blbej den od rana me picha na pravym vajecniku a mam takovy divny tlak v podbisku a dnes jsem fakt nejaka vycerpana furt bych spala a jeala sladky
![]()
@maminka petra Ahojky a ten test si budes delat az v pondeli??Mozna mas tehu priznaky ![]()
jak dlouho mas po ovu ![]()
Jo holky jeste jsem se s vami chtela poradit…nevite co muze tri dny po ovu znamenat bily hrudkovity hlen, ktery trva jen jeden den a pak zase nic..nepalil, nesvedil nic. ![]()
@martaska ogo pokud to byl jen jeden den, tak to neřeš ![]()
@maminka petra kolikátý den po ovu si? ![]()
@maminka petra test! test! test!
@martaska ogo neřešila bych to, třeba je to jen zbytek z ovulace.
Děvčata, já jsem týden po ovu a cítím tlak v podbříšku, ale spíš si to jen vsugerovávám ![]()
uvidíme příští týden.
Holky je ro.blbi ale nevim kdy jsem.mela ovu prvni ms mi pisla 12.9. A pak peisla. jeste jedna 26.9. A ta byla.jen 3 dny no skusim. v pondeli a kdyz neprijde tak se objednam k.dr at na me koukne mam to nejaky. rozhazeny po tech hormonech na sliznice estrofem
@maminka petra v tomhle ti neporadím, vůbec s hormony nemám zkušenosti. Určitě zajdi ke gyn, ať jsi moudřejší.
@Flay ahojky zatim zadne…jen se mi obcas zamota hlava…ale nemyslim si ze by to byl priznak tehu…a ty mas nejake??
Holky býváte po ovulaci taky tak nafouklé? já jsem teda dneska brutálně. musela jsem si vzít esmupisan, mám úplně tvrdý břicho. vypadám jak v 5měsícu :/