Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, my se snažíme tento měsíc poprvé o prvni mimi
testovat budu, pokud se mi ms nedostavi 15.10, kamarádka před pul rokem porodila mrtve mimi
taky tu porad čtu, jak to ostatním nejde
pročítám příspěvky a jeste sem ani jednou nenarazila na komentář, ze by nektera byla tehu
taky mi přítel sem zakazuje chodit
ale je to tu fajn ![]()
Míč všem přeji, aby se zadarilo ![]()
@Lukyna79 Lepší na to nemyslet, pak si to akorát vsugerujeme a pak budeme zklamaný, když bude jen /..
@Katynka111 Ahoj, taky se teď snažíme první měsíc. Špatné věci si nepřipouštěj, akorát budeš vystresovaná. Já myslím spíš na to, kde a jak bych rodila. Jistě v nemocnici, ale bojím se nástřihu atd. ![]()
Máte některá už představu, že chcete domácí porod? Vím, že je na to ještě brzy, ale je lepší se bavit o porodu, než o potratech.. ![]()
Mas pravdu, nesmím myslet na smutné věci
ja se porodu taky hrozne bojím, rodit doma určitě nebudu. Mam 4 dioptrie, tak doufam, ze by me doktorka nechala rodit císařem, to se mi zda lepsi… Rekonvalescence je ovsem delší… Ale říkám si, ze pokud porodilo tolik maminek, ze bych to taky zvládla, ale mam z toho strach ![]()
@Katynka111 píše:
Mas pravdu, nesmím myslet na smutné věcija se porodu taky hrozne bojím, rodit doma určitě nebudu. Mam 4 dioptrie, tak doufam, ze by me doktorka nechala rodit císařem, to se mi zda lepsi… Rekonvalescence je ovsem delší… Ale říkám si, ze pokud porodilo tolik maminek, ze bych to taky zvládla, ale mam z toho strach
Já bych si porod určitě chtěla zažít přirozený a bez utišujících léků, jak to měly naše maminky. Ale pod dozorem lékařů.
Holky tak ja mam uz doma 3 deti ted s snazime o 4 a muzu rict ze kazdy porod jsem mela.jiny a ze zenske telo vi co ma delat u porodu jen maminka s nwsmi vystresovat je to. o hlave kdyz sem.si.furt rikala. jeste. chvilku to.boli a pak to.hned prestane a bude uleva a to mi fakt pomohlo. Jinak ja jsem ted po sprse na sobe zaregistrovala ze me dost boli.prsa z boku a ze se mi objevily hodne zily na prsou jinak je ani nevidim cely den sem to na sobe nepoznala.furt beham. okolo maleho ale ted je klid a mit doma testiky tak.uz od rana curam a to mam deset dni.do ms ![]()
@maminka petra tak to tě obdivuji, 3 děti.
Já bych chtěla alespoň jedno vlastní a přemýšlela jsem i o adopci, ale to až si pořídíme baráček, teď máme byt a zase moc místa tu nemáme ![]()
@Flay píše:
@maminka petra tak to tě obdivuji, 3 děti.
Já bych chtěla alespoň jedno vlastní a přemýšlela jsem i o adopci, ale to až si pořídíme baráček, teď máme byt a zase moc místa tu nemáme
my mame byt 4+1 predelany na 5+1 a vse ok dekuji ono neni o tom nekoho obdivovat tady jde spis o to.ze kdyz je mas tak se staras jenze mame 3 kluky a ted by jsme si moc praly princeznu
Ja sice svoji holcicku mam uz 8 letou skoro ale.bohuzel.ji ma byvaly u sebe mam.to.trosku slozitejsi ![]()
Tak to me mrzi, určitě se ted holcicka zadari
ja bych si taky prala děvčátko, ale ono je to vlastně jedno, hlavně aby mimi bylo zdravý
přitelova sestra umřela v. 17 letech, prý ta nemoc neni dedicna, tak snad ne ![]()
@maminka petra píše:
my mame byt 4+1 predelany na 5+1 a vse ok dekuji ono neni o tom nekoho obdivovat tady jde spis o to.ze kdyz je mas tak se staras jenze mame 3 kluky a ted by jsme si moc praly princeznu
Také toužím po holčičce, to jsme holt my ženský, princezničky, copánky, šatičky
Kamarádka má právě tři děti a samé holčičky, to musí být ohleduplný chlap, mít doma 4 parádnice ![]()
Snad se nám povedou holky jako lusk. To by bylo, aby to nebylo ![]()
@Flay píše:
Také toužím po holčičce, to jsme holt my ženský, princezničky, copánky, šatičkyKamarádka má právě tři děti a samé holčičky, to musí být ohleduplný chlap, mít doma 4 parádnice
Snad se nám povedou holky jako lusk. To by bylo, aby to nebylo
jojo byla bych v sedmem nebi ale kdyz se zadari. a byl by to zas kluk nic se nedeje bude to milacek tak i tak ale holka by byla. lepsi ne z ne ![]()
Holy jsem slaboch…nedalo mi to a testla jsem a vuubec nic, vim ze je brzy, ale po dvou letech mi to fakt uz leze na mozek. Mame doma 9 tiletou cacoru a moc si prejem mimi, a nic nic nic..je pravda ze ma do ms jeste 9 dni ![]()
jak to tady ctu je to fakt sileny jak nekdo ma tolik deti kazdy s jinym a nechce je a nekdo jsi preje aspon jedno a ceka tak dlouho…
@martaska ogo píše:
Holy jsem slaboch…nedalo mi to a testla jsem a vuubec nic, vim ze je brzy, ale po dvou letech mi to fakt uz leze na mozek. Mame doma 9 tiletou cacoru a moc si prejem mimi, a nic nic nic..je pravda ze ma do ms jeste 9 dni
jak to tady ctu je to fakt sileny jak nekdo ma tolik deti kazdy s jinym a nechce je a nekdo jsi preje aspon jedno a ceka tak dlouho…
Vydrz jeste az do ms uvidis mam take jeste 9 dni do ms ja jsem teda testovaci maniat ani ty penize za testy radsi nepocitam
no sice ja mam uz 3 deti ale nikdy by me nenapadlo ze byh je nechtela nevytahuju se tim ale proste je mam a ted bych si moc prla jeste jedno nezoufej uz doma jesno ditko mas tak s povede urco jeste jedno dve tri
drzim palecky aby si co nejdriv objevila // na testiku a aby bylo vs ok
Jinak preji vsem krasne rano nejaka snazilka uz neco pozityvniho? Ja sednes rano vzbudila pak s klukem do skoly vratim se jdu si ocistit oblicej jako kazdy den a holky ja ho mam jak dratenku a vsude sami akne netrpim na to jen mam.moc citlivou plet tak musim kazd rano a vecer cistit a ztmavly mi dvorce na prsou a bradavky upln cervene a natekle zily ci co myslitez by to mohy byt treba priznaky tehu
mam sice uz 3 deti ale toto neznam