Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Flay píše:Tak to jsme na tom stejně.
tak pak sem dame vyfocene testiky a přeji aby si nasla krasnou dalnici ja v ni moc nedoufam ale i tak bych ji tam chtela miz a pak aby jsme obe mely u dr vse jak ma byt ![]()
@martaska ogo píše:
Holky neprijde…musime doufat, ze nee…ja budu testit 12.10. Zadny tehu priznaky nemam…
jé tak to budeme testit už 3 v tento den vid @Flay ![]()
@maminka petra píše:
jé tak to budeme testit už 3 v tento den vid @Flay
tak doufám že nám to už víjde a my sem budeme moct dat fotečky testíků a taky doufam že ty co budou testit až po nás tak budou mit krasnou dálnici moc to všem moc moc moc přeji
![]()
@Zannkaa jj, o prvni… chtela bych uz driv, ale nebyl k tomu vhodny partner, nikdy jsem vsak nesilela, az ted ![]()
@maminka petra kdyz to tu tak ctu, tak bych hned testla s vama
budu drzet vsem palce
@Lukyna79 ono vhodny partner je dulezite..tedy aspon pro me, se kterym to dite budete vychvavat a vzajemne se bo nej starat…
pres to vse mam znamou, ktera partnery neresila..chtela dite tak si ho udelala(prislo mi tonefer vuci chlapovi a diteti), ale i takovy mezi nama jsou…dnes ma 4 a kazde s jinym ![]()
@Zannkaa jj, taky podobny znam… ale ja si pockala na toho praveho, tak jeste aby to vyslo. Uz jsem mluvila i s mudr., ze pokud to do pul roka neklapne, tak to budeme hned resit.
@Zannkaa píše:
@Lukyna79 ono vhodny partner je dulezite..tedy aspon pro me, se kterym to dite budete vychvavat a vzajemne se bo nej starat…pres to vse mam znamou, ktera partnery neresila..chtela dite tak si ho udelala(prislo mi tonefer vuci chlapovi a diteti), ale i takovy mezi nama jsou…dnes ma 4 a kazde s jinym
No muj byvali ma pritelkyni ktera chodi slapat takze ty partrery taky neresi a oni maji spolu uz 4 deti a ted cekaji dalsi deti jsou od sebe 4,3,2,,a 5 mesicu sranda to neni myslim to vazne a to ma jednu holku narozenou 13 cervna a hned po roce 12 cervna ma druhou a ted je asi zas ve 4 mesici jsem sni mluvila a u dr jeste nebyla neresi to a to mela u dvou tehu dost velky problemy ale jejih vec
@maminka petra tak to je sila
promin za ten smich..jednou se stat muze, ale 2× ne-li 4× mi prijde divne…no hold jak se rika..jaky si to udelas, takovy to mas ![]()
@Zannkaa píše:
@maminka petra tak to je silapromin za ten smich..jednou se stat muze, ale 2× ne-li 4× mi prijde divne…no hold jak se rika..jaky si to udelas, takovy to mas
Me prijde ze ona je ten pripad ze ji staci si sednout na prkynko na wc a je v ton ale to je slapka no neudelas mic a me je to jedno jen me stve to ze nekdo mit deti nemuze a chce a ona je nechce a ma je uz rikala ted u toho posledniho ze ho necha v porodnici a nenechala a ted to rika zas no blbka je hlavne ze vsude rika ze to bude holcicka Sarka no mam z ni dost
@Zannkaa dekuju, snad se nam vsem zadari, alespon do konce roku, co?
@maminka petra tak to je fakt hustarna…
@Lukyna79 píše:
@Zannkaa dekuju, snad se nam vsem zadari, alespon do konce roku, co?@maminka petra tak to je fakt hustarna…
To mi. povidej a oni se mi tim jeste chlubi
@maminka petra píše:
To mi. povidej a oni se mi tim jeste chlubi
Tak to samo o necem vypovida ![]()