Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martaska ogo vůbec žádné. Ale ještě neházím flintu do žita ![]()
@misa1967 krásnej graf, tak držím pěsti, aby to teda dopadlo a neklesalo to ![]()
@Flay no je to můj první takhle krásnej graf.:) ale uvidím jak se to bude vyvíjet. minulý těhu jsem měla implantační pokles 8DPO.tak jsem zvědavá
kéž by.
@misa1967 přemýšlím, že také začnu příští cyklus měřit, pokud to tento nevyjde. Ale furt nevim, kde měřit, nejpíš začnu v ústech, protože „dole“ se na měření nějak necítím ![]()
je to lepší pro orientaci než ovu testy třeba?
Holky jeste 5 dni do ms…zitra zkusim jen tak testnout
prala bych si aspon mini dusika… ![]()
@Flay no měření BT se moc ústy nedoporučuje. že třeba můžeš spát v noci s pootevřenou pusou, a hned je teplota zkreslená. takže za mě, určitě je lepší v pochvě.
a jinak ovu test ti to řekne předem kdy asi bude ovu.BT ti vyskočí až po ovu.ale aspoň uvidíš jakej máš cyklus..
@misa1967 podle me ovulka byla 26.9. Doufam tedy…urcila jsem ji podle ovu hlenu
@martaska ogo určitě zkus zítra test, jsem moc zvědavá, jestli ti to vyšlo ![]()
@martaska ogo píše:
Holky jeste 5 dni do ms…zitra zkusim jen tak testnoutprala bych si aspon mini dusika…
Tak to ja jsem moc moc moc zvedava hned pak dej fotecku at muzeme kouknout a kdyz bude bilo nezoufej jeste je cas drzim palecky aspon na tojo dusicka a nebo dalnici krasnou ![]()
@misa1967 píše:
@Flay no měření BT se moc ústy nedoporučuje. že třeba můžeš spát v noci s pootevřenou pusou, a hned je teplota zkreslená. takže za mě, určitě je lepší v pochvě.
a jinak ovu test ti to řekne předem kdy asi bude ovu.BT ti vyskočí až po ovu.ale aspoň uvidíš jakej máš cyklus..
Tak jsem velmi zvědavá na přítelovu reakci
ten mě bude mít za totálního blázna
@Flay nebude…jen chces proste vedet jak tvoje telo funguje…;-)
@Flay já jsem si připadala blbě asi týden kdy jsem si to měřila
sem se schovávala pod peřinou, aby chlap nevěděl, že si strkám teploměr do pochvy
ale pak už jsme si na to zvykli oba ![]()