Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lukyna79 píše:
Tak to samo o necem vypovida
Jj ale jak rikam je to jejih vec stejne si. myalim ze ty deti ma z te trasy jak slape ale i tak.mi.jich je lito
@maminka petra neprijde mi to fer, jak uz se psalo vuci maminkam, ktere maji vymodlene miminka, nebo ktere porad cekaji ![]()
Ruzne si to tu procitam a mam hrozne divnej pocit jak tu v jednom kuse ctu o SP a ZT, je toho strasne moc! Resila nektera z vas neco podobnyho?
Krásné odpoledne holky, já se konečně utrhla k netu. Jak to tak pročítám, tak přítele jsem si vybrala perfektního, je to hrozně hodný chlap, který by mi snesl modré z nebe, už jsme spolu osm let, tak mimčo je na seznamu přání ![]()
@Lukyna79 Co myslíš? Nějaký spontánní potrat? Nevím, co těma zkratkama myslíš ![]()
@Lukyna79 jj, teď první měsíc.
Bojím se toho, ale zase si říkám, že tolik maminek v okolí donosilo a porodilo v pořádku, tak snad bude vše ok.
Já se spíš bojím toho, aby se nám počít podařilo. Jak se podaří jednou, tak určitě i podruhé ![]()
Jj, doufam, ze vse bude ok. Nesmim si to tak pripoustet. Ja to pred par dny vybalila na pritele, jako kolik paru si tim proslo a kolik jich i znam a on mi sem zakazal chodit ![]()
Neboj ono se telo aspon poradne peocistilo a ted uz bude jen mimi a ted cekas na ms nebo uz budes testikovat
@Lukyna79 Vše bude OK, neboj. Myslím, že je velice malá pravděpodobnost, že by se něco takového mohlo stát.
@Flay to doufam, no ted hlavne aby se nam vsem zadarilo!
A holky, citite neco? Jako ze se s vami neco deje? Ze by se mohlo zadarit?…nejake bolesti, tlak apod.
@Lukyna79 já mám bolavá prsa, ale to mám 14 dní před ms vždy
Říkám si, že stále je ještě šance, ale moc tomu nedávám. Cítím se jako každý měsíc, bohužel.
Jak jsi na tom ty?
@Flay no, ja zatim prave taky vubec nic. Na druhou stranu se vsude pise, ze u vetsiny je prvotni priznak az vynechana ms, to mne trochu uklidnuje ![]()
P. S. navic jeste nejsem ani tyden po ovulce, takze by se neco ukazalo asi az v techto dnech