Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maminka petra já ti jako nechci dělat naděje, ale mě tady tenhle nový udělal ducha už dvakrát..
ale pevně věřím, že u tebe to bude znamenat těhu!!:) ale já od té doby mammatestům prostě nevěřím.
@maminka petra aha ja tefy kupuji jenom lady max tak nevim neslysela jsem o tomto novem testu nic
Holky tak poradte jaky jsou ted nejlepsi testiky dekuji furt mi cpaji jen mamatesty
@maminka petra
Zkus ten lady max v lekarne dr.maxe ten zatim vzdy ukazal jak to je
Holky, tak jsem to včera zakřikla a MS dorazila, ach jo
takže další testování až v listopadu ![]()
@narrate píše:
Holky, tak jsem to včera zakřikla a MS dorazila, ach jotakže další testování až v listopadu
Nezoufej ja mam take furt pocit ze j neco spatne nejsem ve svoji kuzi jsem ja vymenena i manza si toho vsil
asi prijde ms v nedeky no i kdyz dorazi neva pujde s tebou.do listopadu a to uz se pak budeme prehanet ktera ma sylnejsi sarku na testiku ![]()
@maminka petra Kéž by, moc jsem chtěla letní miminko, ale už zbývají jen 2 měsíce…
@narrate
Nezoufej pokud me prijde v sobotu presunem se spolu…;-)
@narrate píše:
@maminka petra Kéž by, moc jsem chtěla letní miminko, ale už zbývají jen 2 měsíce…
tyy joo to mame stejny take chci jen letni mimi..
prvni se mi tak skoro povedla je uplne na konci cervna ale uz je to 9 let…:-) Ja uz ani nedoufam, ze by se to povedlo vubec..
@maminka petra neboj neni nic spatne…zkousela jsi jiny test??
Ahoj holky, ještě se tu rozkoukávám, jsem 34 DC Ms nikde. pozitivní testy mám, dnes jsem byla na krvi, na ultr.nic ještě vidět nebylo. v pul 2 mam volat na výsledky. Mam trochu obavy, poslední měsíc jsem měla dost problémy se zubama, antibiotika, atd. tak snad to nepoškodilo mimco. dík za ostatní nározy
@B24 Ahojky tak ted uz ti patri jen gratulace…a neboj se myslim si ze se urcite nemohlo nic stat…ted uz se jen opatruj a uzivej tehu
Děkuji, ale v pul 2 budu chytřejší a v pátek jdu znovu na krev a musi to být prý dvojnásobné ty hodnoty, tak uvidime ![]()