Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misa1967 Noo spocitala mi to kalkulacka pana Googla
Byl to prvni mesic po vysazene HAK tu jsem vysadila po 7mi letech 10.8. a 13.8. prisla normalne Ms a jelikoz jsem mela vzdy Ms pravidelnou diky HAK tak jsem si myslela ze i cyklus je 28dni
Takze jsem zadala do kalkulacky a ta mi vypocitala den a toho jsem se drzela
no a vyslo to
A ty vis kdy jsi mela OVU presne?
@stella007 teda.:) tak to máš určitě pravidelnej cyklus
a ovu 14DC když ti to tak pěkně vyšlo. já ovulovala 2.10.mám to potvrzený ovulačními testy, BT, a podle čípku a hlenu.:)
Holky moc dekuji za odpovedi. V utery testnu a dam vedet. Diky ![]()
@maminka petra Ahojky tak jsem testovala a nic snehobilo..ms zatim neprisla a mela jsem sileny prujem a obcas mdloby, nevim jestli si mam delat nadeji. Ale vzdy chodila uplne presne a skoro i na minutu…
@misa1967 jsem z toho na hlavu…prave nevim jestli by tam mohly byt dve…:-( Kdyz jsem cca 14 dni po ovu
@wendulinkaaa ahojky ja bych jeste chvilku vydrzela…vim ze zrovna ja ktera testi porad a taky nevydrzi by jsem to nemela psat ale treba se zadarilo ale je jeste brzo..kdy ma prijit ms
@hokejka1987 no HA jsem vysadila uz v cervenci a ted zkousime na plno prvni mesic…manzel chce kluka(coz chtel i poprve
) a me je to v celku fuk..jen bych si prala mimi donosit do konce a porodit ho prirozenou cestou a pocitame i s dvojcatkama..nevadilo by mi to hlavne at jsou zdrave a raky to muze byt fajn skusenost ![]()
@hokejka1987 jnak taky preju hodne stesticka..pak pisni jak ti to dopadlo..ja budu testovat koncem pristiho tydne
Zannka:
No ja to mam tak podobne jako ty! Manzel chtel kluka a meli jsme holcicku, tak ted by si ho taky urcite pral, ale i ja… kazdopadne to je v rukou prirody
. TY jsi mela cisar? Jak jsi to myslela tou prirozenou cestou? Tys asi jeste nemela cisar, ze? Ja mela… tak uz radsi chci jit cisarem podruhe znova… Koncem pristiho tydne jdes na testovani jo? No tak to ja zkusim asi taky, ale to jeste bude trosku brzo, ale i tak, ty citlivejsi testy dokazou rozpoznat tehotenstvi uz tyden pred MS… a taky jsem hodne nedockava
Takze budu testovat jak o zivot, jak se znam
Moc drzim palce a za ten tyden teda uvidime co nam osud pripravil ![]()
@martaska ogo no 14 dní po ovu už je celkem dost.:/ to už by mělo být něco vidět..ale víš co znám případy kdy se jim ukázal těhu test až později. a zrovna já byla minule ten případ..mě se ukázaly // až po MS.
@hokejka1987 mela jsem cisar, ptz dcerka se mi narodila v 30tt a vytahli mi ji za 5/12..byla hodne malinka..proto jsem to myslela, ze chci mimi donosit do konce a porodit ho prirozenou cestou…znovu uz nechci zazit inkubator atd.. ![]()
MS mam mit 18-19 pristi tyden, tak to vydrzim…testovani driv by byl zbytecny stres…a taky je to prvni mesic..nedavam tomu velke sance
samozrejme, jak jsi psala nechame to na prirode…a ty chces proc rodit po druhe cisarem?