Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zannkaa; budu s tebou straaasne mooc zvedava!! Hned pis jak to vypada az budes testovat!!! Mooc drzim palce ![]()
@hokejka1987 jojo dekuju urcite pisnu
asi tedy test proběhne opět zítra ![]()
Příspěvek upraven 15.10.14 v 19:56
Holky me chytil tedy te podbrisek jak blazen ceky den litam uklizim varim zehlim atd ted jsem si na chvilku sedla a zaclo to aa ms nikde akorat furt litam.na wc
@maminka petra ja
to mam nastejno..jsem v peaci a jakmile se zacnu vic hybat picha me a poboliva v podbrisku…
Zannkaa: Vím, že jsou určitě případy, kdy i přes dostavení MS byla dotyčná těhotná, ale můj případ to asi nebude- bohužel
Zkusím koncem týdne- to už by měla ta mrcha červená
skončit test, ale mám obavu, že pokud by tam mrňousek byl, tak už není
Jsem z toho opravdu nešťastná, ale nedá se nic dělat, budeme muset pokračovat. A jak jsi na tom ty? Co je u Tebe nového?
Hokejka1987: No jak jsem již psala- zkusím koncem týdne test, ale nedávám tomu tento měsíc žádnou naději
Já jsem u malé také MS nedostala a i když např. babča rodila o dva měsíce „dřív“, protože dva měsíce měla normální MS, takže se jí tím posunul i termín porodu a tenkrát nebylo možné určit velikost (stáří) dle ULTRAZVUKU, tak si myslím, že můj případ to nebude. Snažím se s tím trochu srovnat, ale když přetrvávají všechny příznaky těhotenství, tak se mi s tím nějak nejde vypořádat
![]()
@Lucka1990 a proč myslíš, že kdyby tam byl, tak už není? Jinak noveho je mame noveho clena rodiny..zaciname od psu mame uz dva
no a jeste druhe miminko a budem komplet
Jinak mě dneska pobolívalo v podbřísku a je mi na
celý den…žravou jak svině
, únava, protivná
ms mám mít v sobotu, ale škube mi rukama udělám si ho asi zítra ráno..mám zásobu tetsu, tak můžu testovat do aleluja… a když nebudou // bud počkám do víkendu a přjde pak tedy ze mě bude snažilka listopad a nebo nepříjde a budou // ( což by byla pěkná haluz, ptz snažíme se první měsíc) ![]()
Příspěvek upraven 15.10.14 v 21:54
@maminka petra a můžu se zeptat děti už doma nějaké máš a nebo se snažíte o první ![]()
@Zannkaa píše:
@maminka petra a můžu se zeptat děti už doma nějaké máš a nebo se snažíte o první
Zeptat se muzes uz mam 3 deti a ted s snazime o 4 ![]()
Tak já dnes 28 DC a konečně dušík
,podotýkám na dvou testech pepino-
citlivost 10,jinak do včerejška sněhobílo, zkoušela jsem i clear blue digital, předevčírem a nic, ale podle všeho, u mne ovulace proběhla, až 16DC, snad bude sílít a nezakřiknu to… ![]()
Tak jsem dnes 33DC a ms nikde, měla dojí 29-31DC a nedošla zatím ťuk ťuk
nechce se mi věřit tomu, že by nám to konečně vyšlo
mám strach zkusit testnout aby mrcha další den nedošla
co myslíte kdy mám zkusit test? ovu byla typuji 28.9.(15dc) 4 dny po tom mě začaly bolet prsa, který mě bolí dodnes to mě nikdy takhle dlouho nebolely vždy před ms to ustalo, asi 8dpo mě k ránu vzbudila šílená bolest až píchání podbřišku hrozná křeč a po chvíli to ustalo, nemohlo to být uhnizďování?
mám dneska zkusit test bylo by tam něco vidět? ![]()
@lucunka můžu se zeptat jak dlouho ti meškala ms než si zkusila test?
@emia já bych to nevydržela a skusila to… pokud máš takhle spoždění neco by tam vidět už mohlo ![]()