Testování říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2498
15.10.14 15:08

@maminka petra dekuji urcite vzka :kytka: zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
15.10.14 15:22

Zannkaa; budu s tebou straaasne mooc zvedava!! Hned pis jak to vypada az budes testovat!!! Mooc drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
15.10.14 16:05

@hokejka1987 jojo dekuju urcite pisnu :kytka: asi tedy test proběhne opět zítra :lol:

Příspěvek upraven 15.10.14 v 19:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.14 16:50

Holky me chytil tedy te podbrisek jak blazen ceky den litam uklizim varim zehlim atd ted jsem si na chvilku sedla a zaclo to aa ms nikde akorat furt litam.na wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
15.10.14 17:05

@maminka petra ja :mrgreen: to mam nastejno..jsem v peaci a jakmile se zacnu vic hybat picha me a poboliva v podbrisku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.10.14 17:25

Zannkaa: Vím, že jsou určitě případy, kdy i přes dostavení MS byla dotyčná těhotná, ale můj případ to asi nebude- bohužel :,( :,( Zkusím koncem týdne- to už by měla ta mrcha červená :pocitac: :pocitac: skončit test, ale mám obavu, že pokud by tam mrňousek byl, tak už není :zed: :zed: :zed: Jsem z toho opravdu nešťastná, ale nedá se nic dělat, budeme muset pokračovat. A jak jsi na tom ty? Co je u Tebe nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.10.14 17:29

Hokejka1987: No jak jsem již psala- zkusím koncem týdne test, ale nedávám tomu tento měsíc žádnou naději :,( :,( Já jsem u malé také MS nedostala a i když např. babča rodila o dva měsíce „dřív“, protože dva měsíce měla normální MS, takže se jí tím posunul i termín porodu a tenkrát nebylo možné určit velikost (stáří) dle ULTRAZVUKU, tak si myslím, že můj případ to nebude. Snažím se s tím trochu srovnat, ale když přetrvávají všechny příznaky těhotenství, tak se mi s tím nějak nejde vypořádat :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
15.10.14 19:42

@Lucka1990 a proč myslíš, že kdyby tam byl, tak už není? Jinak noveho je mame noveho clena rodiny..zaciname od psu mame uz dva :mrgreen: no a jeste druhe miminko a budem komplet :mrgreen: Jinak mě dneska pobolívalo v podbřísku a je mi na :poblion: celý den…žravou jak svině :kytka:, únava, protivná :) ms mám mít v sobotu, ale škube mi rukama udělám si ho asi zítra ráno..mám zásobu tetsu, tak můžu testovat do aleluja… a když nebudou // bud počkám do víkendu a přjde pak tedy ze mě bude snažilka listopad a nebo nepříjde a budou // ( což by byla pěkná haluz, ptz snažíme se první měsíc) :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.10.14 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
15.10.14 19:57

@maminka petra a můžu se zeptat děti už doma nějaké máš a nebo se snažíte o první ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.14 21:12
@Zannkaa píše:
@maminka petra a můžu se zeptat děti už doma nějaké máš a nebo se snažíte o první ;)

Zeptat se muzes uz mam 3 deti a ted s snazime o 4  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
15.10.14 21:23

@maminka petra jo takhleeee ;) tak to v tom pripade smekam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
16.10.14 09:34

Tak já dnes 28 DC a konečně dušík :srdce:,podotýkám na dvou testech pepino- 8o citlivost 10,jinak do včerejška sněhobílo, zkoušela jsem i clear blue digital, předevčírem a nic, ale podle všeho, u mne ovulace proběhla, až 16DC, snad bude sílít a nezakřiknu to… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
16.10.14 10:51

Tak jsem dnes 33DC a ms nikde, měla dojí 29-31DC a nedošla zatím ťuk ťuk :think: nechce se mi věřit tomu, že by nám to konečně vyšlo :) mám strach zkusit testnout aby mrcha další den nedošla :( co myslíte kdy mám zkusit test? ovu byla typuji 28.9.(15dc) 4 dny po tom mě začaly bolet prsa, který mě bolí dodnes to mě nikdy takhle dlouho nebolely vždy před ms to ustalo, asi 8dpo mě k ránu vzbudila šílená bolest až píchání podbřišku hrozná křeč a po chvíli to ustalo, nemohlo to být uhnizďování? :think: mám dneska zkusit test bylo by tam něco vidět? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
16.10.14 10:56

@lucunka můžu se zeptat jak dlouho ti meškala ms než si zkusila test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
16.10.14 11:59

@emia já bych to nevydržela a skusila to… pokud máš takhle spoždění neco by tam vidět už mohlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí