Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky holky, mám za sebou ZT i pár SP, takže jsem samozřejmě už připravena na vše, ale radost mám
@catherine100 píše:
Díky holky, mám za sebou ZT i pár SP, takže jsem samozřejmě už připravena na vše, ale radost mám
Tak at je vse jak ma byt a potichounku gratulujiii ![]()
Holky mooc zavidim tem, co maji ducha ci aspon muzou uz testovat! Mi se zastavil kaklendar mi prijde;-)) neubiha to vuuubec:-/ jeste minimalne 4 dny a pak budu testovat kazdy den dokud neprijde aspon dusik! Doufam, ze honajdete taky!!
@hokejka1987 píše:
Holky mooc zavidim tem, co maji ducha ci aspon muzou uz testovat! Mi se zastavil kaklendar mi prijde;-)) neubiha to vuuubec:-/ jeste minimalne 4 dny a pak budu testovat kazdy den dokud neprijde aspon dusik! Doufam, ze honajdete taky!!
Neboj to utece a urcite najde // preji ti to budu na tebe myslet
@hokejka1987
budu držet palce
ale přiznám se, že nemít příznaky tak raději testuji až po termínu MS, abych zas nebyla zklamaná ![]()
Maminka petra: Dekuji dekuji!!! Hele to je divnee s tou jednou carkou! Treba ti tam ze dne na den skoci a bude velke prekvapko ![]()
![]()
Catherine100: No jako ja mela v prvnim tehotenstvi to tak bylo, ze mi vynechala MS a ja teprve zjistila ze jsem v tom… ale ted, kdyz je to planovane, tak asi nevydrzim cekat no
nedockava a zvedava jak stara babka ![]()
@hokejka1987 tak hlavně aby to dobře dopadlo
já si pro jistotu dneska udělala další test, tentokrát ráno a stále tam je
, tak uvidíme, snad už tentokrát vydrží a ještěš termín vychází skoro na manželovi narozeniny, takže to by byl dárek jak hrom a kdyby se povedla jeho vytoužená holčička, tak by snad pil týden v kuse
![]()
Holky tak ja jsem po ms a zacinam se snazit znovu…tak prosim at uz to vyjdeee
Catherine100: TY JO TAk to by byl Uzasny dareceeek! tise gratuluji ![]()
Ahoj holky, tak já dneska nevydržela a udělala si ráno test a je tam /… zítra by měla dorazit ms což i cítím, takže mě to ani nepřekvapuje, že by se to na poprvé povedlo