Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zannkaa
Ahojky, já taky testuju, jsem 11 DPO a mám opět jen stínek. Snad zítra to už bude výraznější, nejradši bych testovala tak za 2 dny, ale mám hrizně slabou vůli.
@Whynot tak ja testovala rano a nic a ted odpoledne slaboulinky duch, tak uvidim..taky nemam silnouvuli..testovat budu asi opet zitra rano, jak se vydim ![]()
Katynka dekujeme a drzim palce at ti to v dalsim mesici vyjdee ![]()
Zannkaa; slabounky duch??? Super tak taky pak posli fotecku pokud bude viditelnejsi mooc ti to preju!
@hokejka1987 dekuji urcite poslu… Ja sama to rozdejchavam, ze by to vyslo na poprve
manzel je trochu v soku, jak jsem mu to ukazala a i on ho tam videl ![]()
Dneska rano jsem mela hned lepsi naladu, kdyz jsem videla, jak krasne ta carka zesilila! Tak uz to snad bude na te nejlepsi ceste
TEsim se na ty vase dalnice!!! Posli Zannka, catherine a dalsi co nejdrive jak bude nejak viditelna! MOOOOC MOC MOC MOC vam drzim palce!!! ![]()
@hokejka1987 no super, to máš pěkně vidět
ja ji mám viditelnou už hodně, jen jsem líná to fotit ![]()
Ale za dvě hodky budu volat na výsledky krve, tak jsem trochu nervózní
Jinak holky gratuluji
![]()
@hokejka1987
Tak to ne nádhera! Moc gratuluju!
@Zannkaa
Tak coo? Tetsovala jsi? Já bych nevydržela čekat do zítra, testovala jsem opět dnes ráno, a opět jen stín, žádná změna, už jsem to i obrečela ![]()
Je to ztracené, mám 2 dny před MS, to by přece šlo už vidět ![]()
Fotit to ani nebudu, pač ten stín musím naklánět a tipuju, že krom mě by tam nikdo nic neviděl..já to tam vidím, protože chci
jen si všechno namlouvám…už netestuju a počkám na ms. ![]()
@Whynot před Ms nemusí být vidět nic, testovala bych až den po předpokládané ms…třeba jsi měla později ovulaci ![]()