Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hokejka1987 @catherine100 me je to taky lito uz jen kvuli tomu zpozdeni…a 4pozi.tehu testu…myslim, ze to bylo biochemicke tehotenstvi…precetla jsem o tomvsechno…vajicko se oplodnilo, ale neuhnizdilo..telo ho vypudilo ven z ruznychduvodu..mohlobyt slabe, poskozene…ale mame dobrou zpravu..mame na dalsi mesic pohnojheno
![]()
Zannkaa: tak to mě moc mrzí, drž se ![]()
@hokejka1987: u prvního těhotenství jsem měla pozitivní test týden před menstruací
@petrusak dekuju..vse je ok…mrzi, ale lepsi ted nez pozdeji..to by bolelo daleko vic…
![]()
Zannkaa: Tak se zase budete vesele snazit, kdyz uz nic tak alespon tohle je fajn
… U nas je to ted docela problem, jsem hrozne unavena, takze co se tyce tamtoho.. tak vubec na to nemam ani pomysleni…, ale musim se uz prekonat, nebo mi chlap utece hahahaha… Uz mi konecne zjistili hodnoty HCG 679! TO jsem dva dny meskala MS..
Catherine100: Klido muzeme udelat co jsi navrhovala a nebo muzeme udelat novou diskuzi??!!! Jak se citis?
petrusak: Tak jsem nebyla jedina co mela pozitivni test ctyri dny pred ms… ty testy jsou v tehle dobe uz vymakane, pokud to nejsou nejake papirky za par korun! Takze me to neudivilo, ale doktora jo! ALe taky to nebyl gynekolog, tak se asi v tom nevyzna ![]()
Teda hcg 689, ale to je detail! A dekuji pristi tyden jdu na dalsi odber ![]()
@Zannkaa
Mrzí mě, že to tak dopadlo ![]()
Tento měsíc to vyjde a vše bude jak má být a určitě otěhotníš snadno, je pohnojeno
! ![]()
Tak další neúspěšný měsíc
. A to to vypadalo tak nadějně. Už mě z toho asi opravdu hrábne. Nejde na to nemyslet.
Zdravím kočky tento týden bych to měla dostat zatím nic vaječníky mě bolí pořád tak se uvidí. Jak jste si užily volna? ![]()
Ahoj holky,
prosím Vás o radu. Už víc než týden mám zpoždění MS, když uvažujeme, že proběhla 21/22 DC. Teplota je podivná, kolísavá? Z těhotenského testu jsem možná dneska vyšilhala dušíka
Ráda bych se zeptala, když už by těhotenský test měl být skutečně vypovídající.
Máte prosím Vás některá zkušenost s bazální teplotou při ztrátě MS? I když MS nejde a žena není těhotná, drží se BT nahoře?
Děkuju a přeju hezký den.
Ahoj holky…tak odedneska mi zacina dalsi snazeni o mimi
ms skoncila vcera… Dnes jsem 6dc drzte palecky a ja sobe nervy, ptz ty ja mam nadranc
mesic zacina katastrofama
ja i manzel sme se pohadaly s mym otcem kvuli uplne kravine
samozrejme sme ti nejhorsi a k tomu vsemu jak od nas odjizdel naboural auto
takze je i po chuti
@hokejka1987 a co ty? neco noveho??? Co dasli hcg uz jsi byla??