Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Catherine: To bude krasne az to mimi uvidis na tom UTZ CO?? Ja se strasne moooc tesim na prvni Utz… bydlim v cizine, takze budu muset nejak splasit gyndare, ale to nebud eproblem tady
tak uvidim co se mnou provedou, ale asi jenom krev v tak pocatecnim tehu se neda nic vymyslet asi ![]()
Zannkaa: Tak to vypada slibne!!! CO teST???
ja jsem strasne zvedavaaa ![]()
@hokejka1987 tak já už jednoho prcka mám, takže je pravda, že já už to tak neřeším, ale určitě se těším, a po minulých zkušenost chci hlavně přežít prvni trimestr ![]()
Catherine: Vsichni me porad strasi s tim prvnim trimestrem
Tak uz zacinam mit i strach trochu, ale tka doufam, ze kdyz dopadlo prvni dobre, tak to bude stejne i s druhym!! Ja se tesim na UTZ uplne stejne jako na prvni ;-D
@hokejka1987 jojo porad nic…a test jsem nedelala..chci jeste pockat..udelam mozna zitra rano ![]()
Holky mátě někdo zkušenost, dneska jsem 10 DPO a udělala jsem si test, asi 20 min úplně bílo, pak růžový stínek který za 5 min zmizel ![]()
Je to falešné? Je to dr MAx, ten mi nikdy duchy neudělal. Ale proč to tak rychle zmizlo? ![]()
@Whynot ja taky pouzivam dr.max je hodne zadany a vsude ho doporucuji, ale s timhle jsem se jesdte nesetkala..skus to trebas za 2dny znova 10dpo mi prijde jeste brzo..treba ti to ukaze a uz nezmizi… ![]()
@Whynot je to dost brzo, počkala bych tak 4 dny a pak to teprve zkusila
@hokejka1987 no tak já mám za sebou pár zklamání, tak už jsem skeptická…ale pokud si měla všechno dobré, t ak se neboj ![]()
já tentokrát budu zvědavá hlavně na pohlaví…já bych klidně dalšího kluka, ale tatínek se rozhodl, že to musí být holčička, upíná se k tomu až moc, tak doufám, že nebude moc zklamaný ![]()
Catherine100: Hahaha musi to byt holcicka jo? No to moje prvni mimi mel byt podle predstav manzela kluk, ale mel smulu a docela dost to rozdychaval takove dva dny bych rekla… ;-D Ale ted? Ted by klidne mel dalsi holcicku, je mu to uz vazne jedno! Tak ufff! Ale ja bych si teda prala chlapecka, kdybych si mohla vymyslet
Jak rikas… hlavne ale at je to zdrave!!! At je vse v poradku a je to vlastne jedno co ot bude ;-D Jen se modlim, at nejsou dvojcatka
to by me asi piclo
![]()
@hokejka1987 tak dobra zprava je, ze ms porad nikde
ale test porad negativni
pockam do konce tydne a pak budu asi znova testovat nebo aspon 2 dny…zbytecne me to potom trapi, kdyz je test sneho bily
@hokejka1987 přesně tak hlavně ať je to zdrave a hlavně ne dvojčata, to bychom se asi museli stěhovat, protože to bych sama nedala ![]()
@Zannkaa a kolik dní ms meska?
Zdravím snažilky a gratuluji k pozitivním výsledkům holky, ja se přesunu do listopadu
ale moc jste mne potěšily a daly novou naději ![]()
Ahoj holky, tak dnes je 31dc spozdeni cca 3 dny a na testu slaboulinky duch…na fotce to jeste nepujde videt skusim za 2 dny znovu a pak to dam sem, ale jsem nesmirne uz ted v rozpolozeni, ze by to tedy vyslo ![]()