Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zannkaa: COze??? Fakt? Tak strasne strasne moc drzim palce at je to Tehu potvrzenee!!! Snad ti je lepee:-*
![]()
@hokejka1987 @catherine100 ahojky..tak v krvi mam 20hcg coz zatim na tehotenstvi nevypada… podle dr. Muzu byt klidne tak v 5-7dnutt..musim pockat do pristiho tydne do ctvrtku..pokud nedorazi ms udelaji mi znovu krev pokud ano tak hormonalni porucha…to jek vzteku, ale stejne s tim nic neudelam, takze jenom cekat ![]()
Jinak mi totaknejak jako zevychazi…moc se hlidam
minuly tyden v sobotu meladojit ms, ale mela jsem jen lehke spinenicoz se mohlo vajicko klidne uhnizdovat dnes jsem 34dca 6 dni spozdeni, to taky muzu byt 6 dni tehotna
noco pristi tyden at je uz tady…
![]()
@Zannkaa
tak uvidíš, mohlo to být později, já mám třeba ovulaci až někdy 19 - 22 den cyklu
třeba je to fakt chviličku a pak se ukáže
![]()
@catherine100 vypada to na to, ze ta ovulka byla pozdeji…:-) musim cekat a do te doby se ukousu
![]()
@Zannkaa
Moc držím palce ať je to těhu, třeba jsi otěhotněla pozděj, hned dej vědět jak jsi dopadla!
U mě je to už bohužel ztracené, už včera večer se mi to hezky rozjelo. Tak aspoň mám pravidelný 28 denní cyklus když už nic ![]()
@Whynot dam vedet..i kdyz jasno zatim nemam i pres to dekuji… Az pristi tyden ve ctvrtek mivemou krev a ten denbych mela vedet jeste vysledky pokud se ms nedostavi…
@Zannkaa
Moc ti přeju at je vše jak má být a je to těhu.. třeba se ti jen opozdila ovu. Drž se ![]()
Zannkaa: taky držím palečky ![]()
Včera večer mi bylo hrozně zle, málem mi upadli vaječníky asi semi plaší hormony ![]()
Zannkaa: Teda! Tak to mas hned na zacatku dobre nervy co? Tak jak rikas, nic s tim neudelas, tak hlavne ti preji pevne nervy!!!
Ja porad cekam, az dostanu nejaky kontakt na doktora, porad nic
Uz me to vazne stve! Aspon tu krev bych rada vedela! ![]()
@hokejka1987 holky v práci mi říkali, že si mám v pondělí zajít na hcg sama a zaplatit si to, abych veděla na čem jsem…,ptz k dr. mám přijít až ve čtvrtek, tak nevím no jestli to mám vydržet, nebo si v pondělí zajt a ve čtvrtek,, jít znovu, abych viděla jedtli hcg stoupá ![]()
Zannkaa: tak pokud by mi na krvi řekli výsledky hned tak bych tam šla