Testování říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2498
24.10.14 16:10

@petrusak no prý si tam člověka zajde jako samoplátce..zašla bycvh ráno a dopoledne bych měla znát výsledky…stojí to kolem 200, tak o tom uvažuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
24.10.14 16:53

Zannkaa: Jako maji pravdu kvuli stresu, aby ses nestresovala, tak si klidne na to HCG zajdi! Ale pokud bys mela pevne nervy, tak bych pockala az do ctvrtku a budes mit pekne vsechno receno od doktora… jak to je

Ja jsem strasne nedockava, takze nevim, zda bych to do toho ctvrtku, byt tebou, vydrzela :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
25.10.14 00:12

@hokejka1987 ja to sama nevim…uvicdim, jak vstanu v pondeli…bud se seberu nebo to vydrzim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
25.10.14 00:35

Zannkaa: Jasne no, tak uvidis! Ja dneska KONECNE SLA NA KREV! Ale ne na gyndu, na tu pujdu az nevim kdy :D Tak uvidime, mozna uz budu mit vysledky zitra nebo nanejvys v pondeli! Tak jsem zvedava! Jake tam budou hodnoty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
25.10.14 10:18

@hokejka1987 tak ty jsi proti me mela krasne pozitivni testy..ja mam jen slabe duchy a clear blue jsem si nedelala, takze u tebe je tojine a jasne..u me se to porad muze dostavit, ptz hcg mam nizke, ale porad nic a dnes 7dni spozdeni..testy jsem si uz nedelala mam to porad stejne a uz me to nebavi popravde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
25.10.14 13:46

Ahoj holky,
prosím Vás, mám dotaz ohledně bazální teploty po ovulaci. Vyšší teplotu než před ovulací mám už 15 dní… menstruace nedorazila, s nadšením jsem se pustila do těhotenských testů a ty jsou stále sněhobílé. MS jsem očekávála před 5 dny. Žádné příznaky těhotenství na sobě necítím, občas mě píchne ve vaječníku. Chci se zeptat, kdy už by výsledek těhu testy měl být 100%, v případě že se mi rozhodil cyklus, po jaké době je vhodné jít k doktorovi na vyvolání?
Přikládám svůj graf BT. Jsem už ze všech těch výjimek a pravidel zmatená jak lesní včela… Takže potřebuju rozseknout, jestli ještě nějaká naděje je, nebo se už mám startovat na další snažení;-)
Děkuju Vám a přeju pěkný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
25.10.14 15:42

Zannkaa; jo mam to dost jasne, ale to hcg me zajima zda bude tak, jak ma byt! Ja byt tebou tak testuju jak o zivot;-D jsem hodne nedockava a testuju jak blazen, ale to jsem ja… Doufam, za tebe, ze to busdes mit v poradku!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
25.10.14 19:21

Zannka; Tak dneska volal doktor manzelovi, ze Tehu je potrvzene, ale nechape, ze se mi to tak rychle zobrazilo na testu! Ze jsem v rannem tehotenstvi! Ale nerekl mu vubec kolik hcg tam mam jako!!! Tak jsem poverila manzela, at mi to zjisti! Jako je fakt, ze jsem mela mit ms 22.10 a je 25 :-D A uz mam asi pet dni potvrzeny pozitivni test :-D Tak ty testy jsou asi zrejme hoodne kvalitni :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
26.10.14 00:36

@hokejka1987 ahoj takto je krasne, ze to mas potvrzene od dr. :kytka: gratuluju..ja testovat uz nechci…opravdu me to nebavi a jen se tim stresuju :| mluvila jsem s manzelem a pockam do tohoctvrtku..v pondeli nikam nepujdu, takze doctvrtku se mam na co tesit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
26.10.14 02:38

Zannkaa: Muj mantel by rekl to same! At si pekne pockam! No Tak budu s tebou netrpelive cekat!!! Jako me prekvapilo, ze jsem mela tak HODNE pozitivni vysledky a podle krve se divili, ze se mi to tak ryhcle ukazalo na testech.. tak jsem zvedava kolik toho HCG tam bylo… snad se to dozvim, tady je to jak u blaznu fakt! Tak strasne me stve, ze nejsem doma a normalne si nemuzu zajit k svemu gyndarovi :-( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
26.10.14 09:47

@hokejka1987 a vy bydlite kde vcizine? Oba dva tam pracujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
26.10.14 12:14

Holky, tak ja se presunuju do listopadu..dneska jsem to dostala :zed: mrzi me, ze jsem se predcasne radovala uz jen z toho, ze do vcerejska to bylo 7dni zpozdeni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
26.10.14 15:38

Zannkaa; vazne? Jeee tak to je mi lito :(, ale neboj napodruhe to vyjdeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
26.10.14 15:49

@Zannkaa to me mrzí :hug: tak priste už to snad vyjde :hug:

@hokejka1987 to jsme tu zbyly jen my dvě? Nechceš se přidat do některé uzavřené skupiny, jsem ve dvou, kdyžtakby to mělo být na mém profilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.10.14 17:09

Ahoj holky. Pridavam se k vam :-). Uz se s manzelem snazime pul roku. V teto dobe jsem take jako na trni, MS ma prijit ve stredu, ale uz tyden mam citliva prsa, bolesti v podbrisku, celkove jsem unavena. Tak nezbyva nez cekat… Preji vsem hodne stesticka :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí