Bolest stoličky pohotovost?

Anonymní
17.11.23 18:05

bolest stoličky pohotovost?

Ahoj všem, prosím o radu :D Byla jsem na čištění kanálků stoličky 2× po té jsem měla zub zadělany vatičkou bolest se objevovala občas pak šla na provizorní zadelani kdy jsem to po třech hodinách nemohla vydržet a ten den mi ještě zubař tedy opět zadělaní obrousil a opět vyčistil kanálky po té tedy znovu jen vaticka pak následně čištění kanálků a v úterý proběhlo opět provizorní zadělání ve středu jsem cítila bolest a řešila to vždy paralenem jelikož jsem v 6. měsíci těhotenství dnes je pátek a já cítím obrovskou bolest která začala včera večer bolest na dotek, nemohu ani skousnout tepe mi v tom a já mám pocit ze to už do pondělí nedám parelen nezabírá. Prosím vás má s tímto taky někdo zkušenost? je taková bolest normální? Premyslim ze zitra skocim na pohotovost nejraději bych ten zub vytrhla abych měla už konečně pokoj.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11840
17.11.23 18:34

Mě zubařka říkala že pokud by to hodně bolelo tak ta provizorní plomba musí ven..že to je špatně…takže pohotovost…a asi bude muset cen i ten zub no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.23 18:57

@Vladusxx popravdě kdyby šel cely ven měla bych už konečně klid 🤦🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
1119
17.11.23 19:07

Pokud v tom tepe jela bych na pohotovost, dcera to tak měla taky a ještě dostala ATB, jako tehulka bych to dlouho nevydržela, teď si dávám na zub(pod korunkou mě bolí)Tea tree už 3 den, trošku lepší, jsem těhotná první měsíc zatím si paralen nedávám, já bych jela, uleví se Vám hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí