Bolest svalů (rukou) po CS

381
23.2.22 18:32

Bolest svalů (rukou) po CS

Ahoj, jsem 3dny po sekci. Kromě toho že mě jizva pálí když dlouho stojím nebo chodím a při curani mě to taky bolí ještě mě trápí vždy večer bolest rukou. Od ramene po loket jako bych měla namozene svaly na rukou. Nejsem schopna nic dělat. Je tohle normální?? Přes den to bylo ok a teď na večer zase. Anestezii jsem měla částečnou. Děkuji moc za vaše rady a popřípadě ještě zkušenosti jak si nejrychleji a nejlépe ulevit, čím mazat jizvu atd atd :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
23.2.22 19:10

3 dny po sekci jsi ještě v porodnici ne, tak se zeptej lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
23.2.22 19:23

Mě upřímně bolel celý člověk.. nevím jestli tím, že jsem měla těžkou preeklampsii..
pokud jsi v nemocnici.. což asi ano.. tak se zeptej lékaře … já v tu dobu byla ještě na jipce
Radu jak se toho zbavit nemám… je třeba vydržet a ono si to sedne … jizva mě teda bolela docela dlouho
jizvu jsem mazala/mažu šipkovým nerafinovaným olejem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.2.22 21:22

@Denny97 já mám břicho nad i pod jizvou jako by nebylo moje, bolí mě čůrat i jít na velkou :zed: kdy tohle přestane?? Přijdu si hrozné neschopná 😭 :hug: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 21:34

Tu necitlivost okolo jizvy mám taky (po operaci dělohy), cca 20cm pruh. Trvá to již rok.
Nejhorší bolest by pomalu měla přecházet, náročných jsem 14 dnů.
S rukou se poptej, ale může to souviset třeba se zády, z jejich (prostě cizí) postele jsem měla bloklá záda hodně.

• Citovat
  • Upravit
2217
24.2.22 19:14

@Sarka334 Potrvá to.. hlavně na velkou mě dlouho bolelo chodit.. byl vždy děs.. Tyjo.. ten pocit “mrtvého” břicha trval myslím dokonce par měsíců …
Moji mamce to po operaci břicha zůstalo … par dni jsem se nemohla ani normálně narovnat.. chodila jsem pořad sehnuta 8o :roll:
Držím palce, ať jsi brzo fit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.2.22 21:51

@Denny97 Mě bolí i čůrat a jít na velkou :zed: je to hrozný. Už abych se zahojila a byl klid :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí