Jaký je druhy porod po roce od prvního

1
22.2.22 18:22

Jaký je druhy porod po roce od prvního

Ahojky,
porodila jsem začátkem října syna a teď jsem zase těhotná 8o už je to skoro 9 týdnu. Takže další porod bude přibližně stejný termín jako první, po roce za sebou.
Možná má někdo zkušenosti v takové situaci? Jaký je porod? Obnáší to za sebou něco? Na co se mám připravit?
Jsme z toho tak trochu v šoku pořad. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
22.2.22 18:35

@Viktorie6 ja mam rozdil mezi detmi 12m a 12 dni. Druhe ditko se narodilo 3 dny po terminu. Bohuzel me ke konci chytly tak silene bederni pater, ze jsem nemohla chodit, tak mi porod vyvolali, protoze jsem nemohla rocni holcicku ani zvednout. Porod trval 2,5 hod bez jakehokoliv poraneni a chlapecek mel 3,7 kg. Druhy porod byl oproti prvnimu prochazka ruzovou zahradou a to mela holcicka 2,9 kg :oops: bohuzel se zadama bojuji doted a to jsem rok a pul po porodu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
22.2.22 18:52

Mám dceru srpen 2018 a syna červenec 2019, druhej porod byl strašně rychlej, překotnej, kdyby nebyl syn koncem pánevním, porodila bych asi za dvě hodiny od začátku kontrakci, ale bohužel to skončilo akutním císařem.
Jinak je to mazec mít takhle blízko děti, radím skorodvojčata na Facebooku, protože to už mi hodněkrát zachránilo zdravej rozum :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
22.2.22 18:56

Rychlý a oproti prvnímu úplně pohodový.
Zato pak je to první dva roky fakt mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
22.2.22 19:43
@Whitedog píše:
Rychlý a oproti prvnímu úplně pohodový.
Zato pak je to první dva roky fakt mazec…

Mně se to zdá mazec pořád a to budou mít v létě 4 a 3 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
23.2.22 18:33

Není to spíš případ od případu? My máme druhé a třetí dítě rok po sobě. Přesněji 364 dní:) Můj první porod byla tragédie. Druhý už byl podstatně lepší. Třetí porod byl nejrychlejší, poprvé bez nástřihu, ale tlačení byl záhul, nějaký zranění od hlavičky tam bylo. Mám to v živé paměti, rodila jsem před necelým měsícem. :D Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí