Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, chci se zeptat. Včera jsme měli s přítelem sex a hned po sexu jsme zjistili ze se přítel natrhl a při tom začal lehce krvácet. Když jsem šla na toaletu zjistila jsem že jde ze mě jak kdyby ružovoučká krev, řekla jsem si že to bude asi od něj tak jsem si šla lehnout. Když jsem si lehla tak mě jak kdyby začalo tupě bodat v podbřišku uprostřed a napravo. Ráno když jsem se vzbudila tak mě tam znovu lehce píchlo tak jsem šla zkontrolovat zdali třeba jsem nebyla já kdo krvácela a bylo to jen strašně světlá krev. Teď už mě jen bolí v podbřišku jak kdybych to měla dostat, ale růžový výtok už nemám. Nevíte co by se mohlo dít? U doktorky jsme byla cca měsíc zpátky a vše bylo v pořádku. MS mám dostat až 28.12 O miminko se momentálně nesnažíme jen tomu necháváme volnou cestu kdyby se to povedlo tak by jsme byli rádi.
Díky holky
@Lucy979 Ahoj, mívám takový problém taky, ale pravidelně a krvacim většinou od ovulace až do té doby, než mám MS..takže klidne nějakých 10 dni. Ale spis takové spineni, je to tmavá krev.
S tou tupou bolesti co jsi cítila si jen myslím, ze to je spojena bolest s ovulaci. Já ji mám mega silnou a bolestivou, než jsem na to přišla, byla jsem z toho taky nervózní:) jestliže jsi to psala 2 dny zpět a MS mas dostat až 28. tak to tak i odpovídá. A u ovulace se muže objevit i mírná krev..:)