Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, od vcera me boli prso, respektive je to takova pichava bolest na dvorci kolem bradavky, coz jsem si asi způsobila sama
nevim co jsem delala, ale obcas si na bradavce davam pryc nebo vymackavam takové asi ucpane mazove zlazky, vypada to obcas jako akné, vyjde z toho takova bila tekutina (děti nemam a nikdy jsem nekojila). Nikdy me to ale nebolelo, jen jsem to uvolnila a hotovo, ale vcera jsem se asi blbe zmackla a boli me na dvorci, tak ale osklive pichava bolest i jen na dotyk. Prijde mi, ze se stěhuje, chvilku to boli pri pohmatu, pak to prohmatavam a chvilku necitim nic, ale spise ano. Modrinu nemam, ani nic viditelného. Přítel mi i prso prohmataval, jestli tam neni nedej Boze nejaka bulka, ale nic necítí.
Netusim cim jsem si to mohla způsobit, jestli je nejaka praskla zilka uvnitr nebo je to od nervu nebo je to vse blbost? Nemohu nic najít, vsude jsou nejake informace ohledne bolesti v prsu kdyz se kojí, ale nic vic. ![]()
@mesicnikamen tak kdyz sis tam neco stourala tak to boli od toho urcite… sleduj to ale neplasila bych. Ja mam prsa neskutecne citlivy staci si udelat samovysetreti vic tlacit a boli me. Sleduj to sby se to nějak nezanitilo.☺️