Bolest zubů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5356
28.2.14 21:22

@trybitka No mi se ten vacek udelal vetsinou v noci a nekdy to pak i samo prasklo. Samozrejme, ze po osetreni na pohotovosti mi pak moje doktorka nasadila atb…no novy zub nevim nevim, nabidla mi bud mustek, to by musela pry zbrousit ty dva okolni zuby (nechci) a nebo korunku za 18 tisic, ze pry uz ta normalni korunka nejde na nic prichytit. Takze jsem bez zubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5356
28.2.14 21:23

A vytahnuti korunky neboli vubec, pak mi trhala teprve ten muj zbytek zubu, ale taky nebolelo, vse v anestezii. Horsi bylo pro me to hojeni a ta dira v puse…ale tak to u tebe vubec nemusi dopadnout, ja s temi zanety takhle fungovala snad rok, nez mi ho vytrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.2.14 21:25

Zarudnuti a otok dasne je prvni faze, pak se to bude postupne menit v boulicku s hnisem uvnitr, u nekoho to trva nekolik dni a u nekoho par hodin, zalezi na sile infekce.
jinak se toto jmenuje periodontitis, to je jiz zanet kosti v okoli zubu, ktery se projevuje prave takto
rychle osetrit, jinak to bude bolet vic, zanet se rozsiri a budou nutna a ntibiotika, coz je blby, jestli kojis…
zkus zitra hned na pohotovost ale hlavne v pondeli hned ke svemu zubari, vezme te akutne, dite bych klidne vzala sebou.
si nedokazu predstavit, ze by me nekdo odmitl osetrit s ditetem, jo je to malinko komplikace, ale akutni bolest se musi resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.2.14 21:32

Takze ted co doma? peclive cistit a vyplachovat hodne ustni vodou nebo salveji
hlavne co nejdriv k zubari-musi se to osetrit
anestesie kojeni vubec nevadi, je to jen lokalni umrtveni, na mliko v pohode
urcite rekni ze kojis, v pripade antibiotik, na ktery to bohuzel vypada, musi vybrat co nejsetrnejsi a zaroven ucinne
osetrit v anestesii, ucejtis pichnuti, ale pak uz nic, korunka se sunda, udela se rentgen zubu, podle toho se rozhodne, zda procostit kanalky nebo vytahnout, podle tpho pak dalsi osetreni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.2.14 21:34

Jinak nekolikrat jsem osetrovala maminku a dite bylo k neuteseni, tak ho normalne maminka soupla na prso a kojila a takhle jsemji osetrovala a byl klid :dance: :dance:
dokud jsem nemela mimi, tak mi to prislo fakt husty, ale byla jsem rada ze dite nerve a muzu oracovat, ted mimi uuz mam a chapu mocnou silu prsicka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
28.2.14 21:35

@adolfa děkuji moc :hug: zítra ráno pojedu hned na pohotovost a v pondělí ke svému dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.2.14 21:37

At je brzo po bolesti! a najdi si takovyho zubare, kteryho se bat nebudes :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
28.2.14 21:38

@adolfa tak to je parádní jste úplně super zubařka :potlesk: ale tohle si u mého zubaře představit nedokážu. Je to takovej necita a morous :( zítra už hlídání naštěstí mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
28.2.14 21:38

@adolfa tady v okolí zubařů moc není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
28.2.14 21:39

Jeste pro pobaveni, ja se bojim vsech doktoru, chodim jen ke kamaradkam doktorkam a jsem hrozny knoural :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
1.3.14 11:03

@adolfa Tak píšu jak jsem doapadla. Vypadá to že je zánět jenom v té dásni. Zub že je ok. Vyčistili mi to a mám kloktat šalvěj. Pokud to nepomůže tak ke svému zubaři a zub bude muset ven, ale říkala, že to fakt vypadá, že zub je v pořádku, tak uvdidíme. Teď to teda bolí pekelně jak to rozrýpala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.3.14 11:07

Delala ti rentgen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
1.3.14 12:57

@adolfa ne nedělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.3.14 16:39

Jestli je to zanet dasne nebo zanet celeho zubu se da poznat jedine podle rtg :think:
podle me mas periodontitis, zanet zubu, ne jen dasne…jak jsem psala predtim
zanet dasne totiz byva hlavne v mezizubnim prostoru, takhle u tvare to bude zanet zubu :?
urcite si to nech osetrit u sveho lekare
v dnesni dobe ma byt rtg zubu samozrejmosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
1.3.14 16:42

Jj určitě si tam v pondělí zajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie