Bolest zubů dušnost

Anonymní
21.11.22 06:53

Bolest zubů dušnost

Ahoj je možné že když mi otekla trochu dáseň aby se mi spát e dýchalo cítím Jakoby kámen na hrudi a celkově mi z toho není dobré moje zubařka má dovolenou nevíte jestli je to možné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TRG
5475
21.11.22 07:38
@Anonymní píše:
Ahoj je možné že když mi otekla trochu dáseň aby se mi spát e dýchalo cítím Jakoby kámen na hrudi a celkově mi z toho není dobré moje zubařka má dovolenou nevíte jestli je to možné?

Pochybuju. Ale za tou zubařkou po její dovolené zajdi, jestli to nepřejde.

Jediná spojitost, která mě napadla - lidé s depresemi a jinými psychickými potížemi mají často problém udržovat hygienické návyky, pak můžou mít třeba zánět dásní, no a do toho jim jejich psychické problémy způsobují dál nepříjemné fyzické projevy. Tak jestli nemůže vítr foukat odtud…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.22 07:41

Tak něco takovýho čtu poprvý. Od zubů pochybuju. To spíš jak se bojíte tak se vám špatně dýchá.

• Citovat
  • Upravit
TRG
5475
21.11.22 07:44

Já se trochu bojím, jestli to není další příspěvek od jedné staré známé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80129
21.11.22 07:47

Heduš Heduš. A nedáš si říct. A nebudeš se léčit, ne a ne. Znovu. Začni brát ta AD, co máš doma. A začni si hledat zubaře. A až ti bude trošku líp psychicky, zajdi za právníkem ohledně vystěhování přítele, jeho sestry a jeho švagra. A začni se hýbat, ať zhubnes. A přestaň kouřit. A uvidíš, že přejdou tlaky na prsou, dušnost, brnění nohou a co já vím co všechno. Všechno to máš stejně od hlavy, nadváhy, kouření. A nespokojenosti se sebou a životem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.11.22 07:48
@Anonymní píše:
Ahoj je možné že když mi otekla trochu dáseň aby se mi spát e dýchalo cítím Jakoby kámen na hrudi a celkově mi z toho není dobré moje zubařka má dovolenou nevíte jestli je to možné?

Heduš, dej už pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5928
21.11.22 07:49

Ona si fakt nedá pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80129
21.11.22 07:52

Bohužel lidé si klidně budou raději namlouvat i rakovinu, jen aby nemuseli připustit psychické problémy. Oni přece nejsou blázni! Tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5475
21.11.22 08:26

@inkakřivák Jsem, koukám, prošvihla to o vystěhování přítele a rodiny… 8o To je nějaká nová část příběhu z posledních týdnů? :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
21.11.22 08:32
@TRG píše:
@inkakřivák Jsem, koukám, prošvihla to o vystěhování přítele a rodiny… 8o To je nějaká nová část příběhu z posledních týdnů? :roll: :mrgreen:

A to tehotenstvi jsi zaregistrovala? Jestli je to pravda, je krucek od hospitalizace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80129
21.11.22 08:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.22 08:38

@inkakřivák dělá ti to dobře zveřejňovat mojí diskuzi? Musíš mě všude ztrapňovat?, :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
TRG
5475
21.11.22 08:46
@mroe píše:
A to tehotenstvi jsi zaregistrovala? Jestli je to pravda, je krucek od hospitalizace…

8o Ne. No doprčic. Od konce léta s prvňákem a novorozencem značně zaostávám za místním děním. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
21.11.22 08:48
@Anonymní píše:

Heduš, dokud nezačneš brát ta AD, tak ti nikdy nebude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
21.11.22 08:48
@Anonymní píše:
@inkakřivák dělá ti to dobře zveřejňovat mojí diskuzi? Musíš mě všude ztrapňovat?, :pocitac: :pocitac: :pocitac:

to už jsi ale dávno zvládla sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast