Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj je možné že když mi otekla trochu dáseň aby se mi spát e dýchalo cítím Jakoby kámen na hrudi a celkově mi z toho není dobré moje zubařka má dovolenou nevíte jestli je to možné?
Pochybuju. Ale za tou zubařkou po její dovolené zajdi, jestli to nepřejde.
Jediná spojitost, která mě napadla - lidé s depresemi a jinými psychickými potížemi mají často problém udržovat hygienické návyky, pak můžou mít třeba zánět dásní, no a do toho jim jejich psychické problémy způsobují dál nepříjemné fyzické projevy. Tak jestli nemůže vítr foukat odtud…
Tak něco takovýho čtu poprvý. Od zubů pochybuju. To spíš jak se bojíte tak se vám špatně dýchá.
Já se trochu bojím, jestli to není další příspěvek od jedné staré známé…
Heduš Heduš. A nedáš si říct. A nebudeš se léčit, ne a ne. Znovu. Začni brát ta AD, co máš doma. A začni si hledat zubaře. A až ti bude trošku líp psychicky, zajdi za právníkem ohledně vystěhování přítele, jeho sestry a jeho švagra. A začni se hýbat, ať zhubnes. A přestaň kouřit. A uvidíš, že přejdou tlaky na prsou, dušnost, brnění nohou a co já vím co všechno. Všechno to máš stejně od hlavy, nadváhy, kouření. A nespokojenosti se sebou a životem.
@Anonymní píše:
Ahoj je možné že když mi otekla trochu dáseň aby se mi spát e dýchalo cítím Jakoby kámen na hrudi a celkově mi z toho není dobré moje zubařka má dovolenou nevíte jestli je to možné?
Heduš, dej už pokoj.
Bohužel lidé si klidně budou raději namlouvat i rakovinu, jen aby nemuseli připustit psychické problémy. Oni přece nejsou blázni! Tak to je.
@inkakřivák Jsem, koukám, prošvihla to o vystěhování přítele a rodiny…
To je nějaká nová část příběhu z posledních týdnů?
![]()
@TRG píše:
@inkakřivák Jsem, koukám, prošvihla to o vystěhování přítele a rodiny…To je nějaká nová část příběhu z posledních týdnů?
![]()
A to tehotenstvi jsi zaregistrovala? Jestli je to pravda, je krucek od hospitalizace…
@inkakřivák dělá ti to dobře zveřejňovat mojí diskuzi? Musíš mě všude ztrapňovat?,
![]()
@mroe píše:
A to tehotenstvi jsi zaregistrovala? Jestli je to pravda, je krucek od hospitalizace…
Ne. No doprčic. Od konce léta s prvňákem a novorozencem značně zaostávám za místním děním. ![]()
@Anonymní píše:
Heduš, dokud nezačneš brát ta AD, tak ti nikdy nebude líp
@Anonymní píše:
@inkakřivák dělá ti to dobře zveřejňovat mojí diskuzi? Musíš mě všude ztrapňovat?,![]()
![]()
to už jsi ale dávno zvládla sama