Bolesti břicha po celý cyklus

473
23.2.23 16:56

Bolesti břicha po celý cyklus

Poslední rok až dva mi nějak blbne cyklus. Mám ho sice pravidelný, ale premenstruační syndrom trvá tak týden (pobolívání břicha, únava, mizerná nálada), pak první den menstruace mám takové křeče, že bez prášků nejsem schopná fungovat. Zbytek menses je celkem ok, krvácení je kupodivu spíš slabší. Celou dobu mě ale bolí podbřišek, je mi dost často i špatně od žaludku, nemůžu se pořádně najíst. Před ovulací se to zintenzivňuje, při ní musím obvykle zase prášky, protože bolest bývá docela silná, někdy se přidají zažívací potíže. Po ovulaci pár mám pár dní trochu klid a pak to zase začne celé znova.

Je mi 45, nějaké hormonální změny bych čekala (sem tam mě bolí klouby nebo se mi motá hlava, to vzhledem k věku beru), ale tohle se mi zdá moc. Na gyn jsem byla, doktorka to vyřídila tím, že na přechod jsem mladá a hormony mi dávat nechce, mám se víc hýbat a nestresovat se :roll:

Chystám se jít někam jinam a uvítala bych rady, jak se nenechat odbýt - na co se ptát. Nějaké krevní testy, UZ? Může to být endometrióza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty