Bolesti po spinálu

324
11.11.16 13:44

Bolesti po spinálu

Ahoj maminky,
zakládám nové téma, aby tu bylo něco aktuálního, všechny diskuse jsou staré.

Jsem 5. den po císařském řezu, byla jsem pod částečnou narkozou - spinalu. Všechno proběhlo bez nejmenších problémů, obě holčičky jsou v pořádku, mě se jizva krásně hojí, v podstatě o ní nevím, mám tam svorky, jen při kýchání trošku štípne.

Mám jiný problém, bolí mě záda, mám pocit jako bych cítila jak mi páteří proudil takový zvláštní tlak. A od toho se mi rozjede bolest hlavy, jsem zvyklá na migreny a něco vydržím, ale teď si musím brát prášky. Ale ta bolest se spustí pouze když chodím nebo někdy když sedím.

Máte některá stejnou zkušenost?
Nějaké rady?

Hezký den a děkuji za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
11.11.16 13:55

Mohla by to byt postpunkční cefalea, komplikace spirální anestezie. Pomáhá krevní záplata. Pokud jste měla bolesti už v nemocnici, měli ji Vám tam udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.11.16 14:00

Já měla již dva císaře se spinálem, první jsem o ničem nevěděla, ale u druhého bylo vše v pořádku asi do třetího dne, to mi začala úplně bolest vystřelovat od ramene přes ruku až do hlavy a nedalo se to vydržet stupňovalo se to tak, že jsem si řekla, že po neděli musím zajít na rehabilitaci nebo někam k lékaři, a samo jako když utne, v pondělí místo lékaři ani vidu ani slechu po bolesti. určitě to bylo spojené s epidurálem, ale v porodnici když jsem jim to říkkala, my vždy jen odpověděli, že to tím jak jsem přeleželá.

Ať bolest brzy přejde a děti jsou spokojené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
11.11.16 14:08

@RenattaSedla jsem devět dní po. Bolest hlavy mi začala 3. Den, řekla jsem to sestrám, dostavaka jsem Paralen extra (obsahuje kofein) v kombinaci s dicloreem. Jedno po 6, druhé po 8 hodinach. Hlava me bolela jen v sedu či stojí, v leže byla ok. Přišla za mnou anesteziolozka a dle popisu bolesti to nebyla ta postpunkcni. Ta se řeší krevní záplatou, jak píše @sediza. Bolest presla s těmi léky asi za dva dny. Oboje je volne prodejně. Můžeš to zkusit teď přes víkend a v pondělí jít do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
11.11.16 14:20

@svatecnice
Mě to právě začalo včera ráno, při vizite mi lékařka řekla, že musím hodně pít, tak čtyři litry denně a dostala jsem Acilkofin a Paralen. Ještě jsem v nemocnici. Dneska jsem si o ty léky taky řekla, hlava dobrý ale záda tlačí. Takže to budu ještě řešit a snad to přejde.
Děkuji za reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
11.11.16 14:26

@RenattaSedla jo, nz :) pokud je to od zad, asi to bude tou anestezii :( mně to odeznělo samo a taky jsem si chodila do automatu pro 2 kafe denně..ať to přejde i bez ty záplaty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
11.11.16 15:53

Raději si zavolej do nemocnice. Cefalea by to být mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí