Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@NicolaR7 ano tohle mám v plánu;)přesně, jak píšeš a taky si budu dávat asi sono pravidelně. Ja teď srovnavam prave a levé a opravdu hledám kde co v lehu, ve stoje.
@ToDe nic nehledej! Bude to v poradku, ja taky verila a to jsem mela bulku☺️za 14dni mas sono to je dobrej termin…☺️
Holky, mám po ms a vůbec nic neboli ani když tvrdé zmacknu. Nicméně sono nechávám a zůstanu u jeho pravidelností.
Holky, mám par dnů po sonu a prohlídce. Výsledek je negativní, tedy BI-RADS 1
dekuji všem za komentáře, podporu i sz.
Holky, obnovuji diskuzi. Mám pocit, ze se s tou rakovinou roztrhal pytel:(
Loni jsem byla na sono prsa-pro bolestivý bod má prsu-na dotek. Vše dopadlo dobre.Bod bolí vždy před MS.ALE teď mám do MS 13 dnů a bod na prsu zase bolí, když se o něco opru apod.
Znovu se objednam na sono ale trochu se bojim:(tohle přece není normální?
Nenapadá vas něco? cystu by přece na ult videli ale o cyste žádná zmínka
Je to uplne normalni, od ovulace do MS me boli prsa prave v tomto miste kazdy mesic. Prober to spis s gynekologem, ale me to treba boli tak, ze nemuzu lezet na brise a skakat. Je to hromonalni zmenou v cyklu
Normalne zadej do googlu bolest prsou pred menstruaci do googlu a pocti si.
@tini prsa ale u mne je to prso. Závisle to nějakým způsobem bude na hormonech-aspoň doposud to tak bylo.Ale myslim, ze to bolelo před MS(asi týden)a pak ne. Teď mám opravdu skoro dva týdny a bolí to:(
Me taky bolí prsa už od ovulace…a taky vic cítím jedno prso, na sonu mi říkala doktorka ze to je normální, mam to jedno prso vic žlážovitější….Na sono se pro klid objednej ale urcite to bude v poradku☺️
@NicolaR7 mě to tehda před rokem lékař prohmatal-řekl, ze tam nic není. Ultrazvukové vysetreni bylo bez nalezu.Ale logicky, tam přece neví musí bejt co boli
@ToDe hele hlavne az budes mit po sonu, poradne si prohmatni prsa at je fakt znas a vis☺️
Tohle mi radili taky aby mne pak kde jaka zlazka nenervovala☺️